Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Eindhoven - Ducks Oysters
 

 

Ducks Oysters gaan winterstop in met verlies

Rugbyclub Ducks/Oysters begon de uitwedstrijd tegen RC Eindhoven duidelijk met te weinig intensiteit. Het gevolg was dat het zich het kaas van het brood liet eten en binnen 10 minuten twee tries tegen kreeg en met 10-0 achterstond. Hierna herpakten men zich en verplaatste het spel naar de Eindhoven kant. Dit had wonderwel snel resultaat, een snelle aanval over diverse schijven bracht de bal bij Raveen Pasupathy.

Deze snelle winger liet de Eindhoven verdediging zijn hakken zien en scoorde 10-5. Vlak voor rust scoorde RCE nog een try, maar deze werd afgekeurd door de referee vanwege een overtreding die er aan vooraf ging. Na de rust ging Ducks/Oysters  verder op jacht om de achterstand goed te maken. Tevens maakte Storm Leijten een verdienstelijk debuut als invaller. Ducks/Oysters ging nu steeds meer het spel bepalen en de gelijkmaker hing in de lucht. Plots was daar Stijn van de Loo die door de defensie brak: 10-10.  Een voorsprong leek in de maak toen Marcel van de Velden werd gelanceerd, voordat hij zijn try scoorde floot de referee af voor een begane overtreding. Hierna een counter van RCE, deze werd door Stijn van de Loo afgestopt met een te hoge tackel. En ondanks dat de gestopte speler nog een aantal verdedigers meer van Ducks/Oysters op zijn weg naar de try lijn tegen zou komen besloot de referee toch tot het toekennen van een straftry. Deze 7 punten erbij zette RCE op een 17-10 voorsprong. Er resteerde voor de bezoekers nog 20 minuten om de achterstand goed te maken.  Na een doorbraak van man off the match, Wout van de Sande, kon Stijn van de Loo zijn 2de try scoren. 17-15. Helaas voor Ducks/Oysters lukte het niet om de kicks te benutten. Wat het ook probeerde de eindstand bleef steken op 17-15.

Op  21 januari wordt de competitie hervat,  er wordt tot dan door getraind om goed aan de 2de competitie helft te starten. Halverwege de competitie staat Ducks/Oysters op de 5de plaat, door een sterke 2de helft probeert men de top 3 te halen.

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)