Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks Oysters - URC 2
 

 

Ducks Oyster geeft goed partij tegen koploper URC 2

De thuiswedstrijd van Ducks/Oysters tegen koploper Utrechtse RC kende een voortvarende start van de thuisploeg. Gelijk na de aftrap zette Stijn van de Loo een solo in die eindigde in het try gebied van URC. Een verrassende 5-0 voorsprong was het gevolg, echter URC liet al snel zien dat zij de aanstaande kampioen zijn. 

Weldra scoorden zij ook een try en namen met 5-7 het initiatief over. Het cluster Ducks/Oysters heeft sinds dit jaar ook een formele samenwerking met The Dukes Den Bosch, dit was in deze wedstrijd welkom omdat het aantal geblesseerde bij Ducks nog flink is. Deze hulp van Dukes was vooral nuttig in de voorwaartsen die goed in evenwicht waren. In de lijn liet URC zien dat daar haar kracht ligt en werd het verschil gemaakt. Met snel en variabel spel was URC de baas in de aanvalslijn. Dit resulteerde in diverse tries in nog de eerste helft, vooral vlak voor rust ging het hard. Dit gaf een stand van 5-43 bij rust. Ondanks deze grote achterstand bleef Ducks/Oysters knokken voor een beter resultaat. In de tweede heft bleef het redelijk overeind en wist nog een keer te scoren via Max van der Vleuten. Dit kon niet voorkomen dat de bijna kampioen, URC,  uiteindelijk met de winst toch de aanblik gaf van een monsterscore. De goed leidende, vrouwelijke , scheidsrechter blies voor het eindsignaal bij een 10-68 eindstand.

Komende zondag speelt Ducks/Oysters de uitwedstrijd tegen RC Betuwe in Bemmel, kick off staat op 13.30 uur

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


17-03-2024
 
 
Ducks Oysters - URC 2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)