Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wallaby Bpkkenrijders - Ducks Oysters
 

 

Ducks Oysters spelen dapper in Venlo

In de uitwedstrijd tegen Wallaby’s/Bokkenrijders liet Ducks/Oysters liet zich van haar beste kant zien. Op het zware, natte veld in Venlo streed de uitgedunde selectie (blessures) voor wat het waard was. Aanvankelijk bleef het goed overeind, scrums en line outs liepen naar behoren, o.a. door de verdienstelijk spelende debutant Storm Leijten.

Na een half uur viel sterkhouder Mauro Saccomani uit met een blessure, aangezien er geen wissels waren moest men verder met een man minder. Door de voortdurende aanvallende druk van de Limburgers moest er volle bal worden verdedigd. Hierin liet de speldiscipline de gasten soms in de steek. De daardoor ontstane penalty’s werden door de thuisploeg omgezet in scores wat een 8-0 ruststand tot gevolg had. In de 2de helft was er aanvankelijk nog geloof in een goed resultaat. Echter 2x een gele kaart voor Ducks/Oysters en de daar bij behorende tijdstraf van 10 minuten zorgden ervoor dat dit geen haalbare kaart was. Door wederom vanuit penalty’s 2x te scoren kwam de thuisploeg op een 20-0 voorsprong. De bezoekers moesten al hun energie aanwenden om de gaten, door de onder tal situatie, te dichten. In de eindfase moest men moegestreden nog 2 tries toe staan, wat een eindstand van 32-0  betekende. Ducks/Oysters kan terug zien op een dapper gespeelde wedstrijd met veel inzet, echter de selectie was te smal om resultaat te boeken. Na de karnaval break zal men moeten herpakken. Een blik op de ranglijst geeft aan dat men aardig is afgezakt. De laatste overwinning dateert van november. Om niet in de gevarenzone terecht te komen zal in de resterende wedstrijden weer wat punten moeten worden verzameld.

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


04-02-2024
 
 
Wallaby Bpkkenrijders - Ducks Oysters
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)