Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion bekert verder
 

 

Lunion bekert verder

Het eerste viertal van handboogschutterij l’Union Boxtel heeft zich geplaatst voor de finale van het NHB-beker toernooi. Echt gemakkelijk ging dat niet. Vorige week zondag te Volkel verloor het de eerste set met 6-4 van latere winnaar van deze halve finale van Doele Willem II uit Boekel. Daarna een winst partij tegen Constantia Drunen gevolgd door twee remises tegen Ogio Eindhoven en Prins Bernhard Den Bosch.

De schutters Jelt van de Langenberg, Henk Jegers, Marchel Kluijtmans en Adrie vd Langenberg wisten echter de laatste drie wedstrijden met als tegenstander RDZ Gemonde, VZOD Veldhoven en Beatrix Acht in winst om te zetten met uiteindelijk een tweede plaats voor deze ronde, genoeg om de finale te bereiken.

Winst in 25m competitie.

Vorige week dinsdag boekte het eerst viertal in de lopende 25m 1 pijl competitie een benauwde zege te St.Oedenrode en thuisclub Concordia.
Dit lag niet aan Jelt van de Langenberg, zijn score van 236 pnt mag er zijn. Henk Jegers behaalde 225, Marchel Kluijtmans 211 en invaller Henri van de Broek 208 pnt. Voor allen een wat mager resultaat maar de winst ging toch mee naar Boxtel. Het tweede viertal verloor nipt met 6-4 van HBS. Op de banen van Ontspanning St.Oedenrode kwamen de schutters Tonny van Esch met een pr van 217 pnt, invaller Patrick Fijneman met 214, Edwin Looyaard met 204 en Ben Westenburger met 176 pnt net wat te kort.
Overige resultaten: Vince van Boxtel 203, Sylvana van de Burgt 198, Kay Scheepens 191, Lucja Rudnicka 180, Frans Kluijtmans 167, Tijn Scheepens 163, Henk Jegers barebow 164 en Fenn van Heeswijk barebow 113 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


14-01-2023
 
 
Lunion bekert verder
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)