Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion ook kampioen op de 25m.
 

 

Lunion ook kampioen op de 25m.

Het eerste viertal van handboogschutterij l’Union Boxtel heeft na het 18 meter kampioenschap ook beslag gelegd op de eerste plaats op de 25 meter.De laatste wedstrijden moest l’Union het doen zonder Jelt van der Langenberg die met een gebroken duim noodgedwongen aan de kant bleef.

Vorige week dinsdag behaalde het team een magere 650 pnt maar het was wel genoeg voor de titel.
Te Schijndel liet Henk Jegers 219 pnt optekenen, Ad van de Langenberg 218, Marchel Kluijtmans 213 en invaller Kay Scheepens met een persoonlijk record 205 pnt.Het tweede viertal dat uitkomt in de klasse-B is na 7 wedstrijden op de derde plaats geëindigd, alleen de teams van Landmans Unie Schijndel en De Rozenjagers

Eerde deden het beter.
Ook vorige week dinsdag in eigen huis aan de Molenwijkse weg schoot het team 633 pnt bij elkaar.De resultaten kwamen van Edwin Looyaard met 216, Patrick Fijneman met 214, Tonny van Esch met 203 en Ben Westenburger met 198 pnt.

Overige resultaten:
Bas Ursem met een pr van 212, Vince van Boxtel met 207, Tijn Scheppens met ook al een pr van 202 pnt, Sylvana van de Burgt  194, Mathieu Berrevoets 174 en Lucja Rudnicka 135.
In de klasse barebow, dat is de klasse waarin de deelnemers schieten met een boog zonder vizier en stabilisators deden Marchel Kluijtmans en Henk Jegers goed mee. Marchel behaalde 213 pnt en Henk 200.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


10-03-2024
 
 
Lunion ook kampioen op de 25m.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)