Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

In de BRTC lopen de scores op

In de BRTC eindigden alle wedstrijden in grote cijfers en moet ook TavDonderslag 1 de meerdere erkennen in lijst aanvoerder De Horntreffers, die na 5-1 winst stevig aan de leiding blijven. Taverbo 1 loopt wel een punt in door 6-0 zege op Team 85 Plus. Ook Taverbo 2 en Taverbo 3 winnen met ruime zege van Rotsvast en TavDonderslag 2.

De Horntreffers had tegen TavDonderslag 1 op meer tegenstand gerekend maar alleen Cees Hems wist voor zijn team TavDonderslag 1 een punt te scoren door van Wim van Aarle te winnen. Zijn teamgenoten Frans van Dun en Hans van Haaren kwamen in zowel het eerste dubbelspel en in beide enkelspelen tegen Hans van Weert en Wim van Aarle niet tot scoren en ook het tweede dubbelspel wisten Hans van Haaren en Cees Hems niet in winst om te zetten. Eindstand 5-1 in het voordeel van De Horntreffers.
Taverbo 1 liep één punt in omdat Imre Hadfy-Kovacs en Ad Brekelmans voor Team 85 Plus te sterk bleken. Lothar Groth van Team 85 Plus bood de meeste tegenstand maar moest in de vijfde beslissende game toch de winst aan Ad Brekelmans laten. Henk  zijn zijde omdat zowel tegen Ad en Imre de netballen voor hem aan de verkeerde kant vielen. Eindstand 6-0 in het voordeel van Taverbo 1.
Het op de laatste plaats staande Rotsvast ging tegen Taverbo 2 verrassend van start met winst in het eerste dubbelspel. Bart Theeuwes en Dinie van den Nieuwenhuizen waren n vier games te sterk voor Peter van Berkel en Gijs Strik. Maar daarna gaven Peter en Gijs geen punt meer af door beide enkelspelen en ook het laatste dubbelspel van Geerta Pluut en Bart Theeuwes te winnen. Eindstand 5-1 in het voordeel van Taverbo 2.
De derde 5-1 zege was voor Taverbo 3. Voor tegenstander TavDonderslag 2 wist alleen Rob Pouwelse van Mari van Dijk te winnen. Samen met teamgenoot Rob Wouters wist Mari voor Taverbo 3 de overige vijf punten binnen te halen. Maar in de enkelspelen tegen Hans Stoker viel de beslissing pas in de vijfde game en deze partij kende een bizar verloop. Hans won de eerste game met 16-14, verloor de twee op volgende games en won de vierde game met 11-0, maar moest de laatste game met 11-9 toch aan Mari toestaan. Peter Schimmel kon in deze wedstrijd geen winst punten voor team TavDonderslag 2 bij laten schrijven. Eindstand 5-1 in het voordeel van Taverbo 3.

Uitslagen van 11 maart 2024
Rotsvast                                 -           Taverbo 2                               1 - 5
TavDonderslag 2         -           Taverbo 3                               1 - 5
Taverbo 1                               -           Team 85 Plus              6 - 0
TavDonderslag 1         -           De Horntreffers                      1 - 5

Stand per 11 maart 2024         Gespeeld          Winst            Verlies


De Horntreffers

24

19

5

Taverbo 1

24

15

9

Taverbo 2

24

14

10

Taverbo 3

24

13

11

Team 85 Plus

24

9

15

TavDonderslag 1

24

9

15

TavDonderslag 2

24

9

15

Rotsvast

24

8

16

Programma voor 18 maart 2024
Rotsvast                                  -           TavDonderslag 2
TavDonderslag 1         -           Taverbo 1 
Taverbo 3                                -           Team 85 Plus
Taverbo 2                               -           De Horntreffers

 

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


11-03-2024
 
 
In de BRTC lopen de scores op
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)