Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC
 

 

Laatste speelronde meerkampen BRTC

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) stond maandag de tweede en tevens laatste speeldag van de individuele meerkampen op het programma. In dit toernooi werd op twee dagen gespeeld om het winnen van spelers die van ongeveer gelijke sterkte zijn.

In poule A kon Hans van Weert van de Horntreffers die al twee wedstrijden had gewonnen wegens een blessure niet meer meespelen. Hans Regtering van Taverbo 1, die vorige week van Hans van Weert had verloren, wist wel alle andere partijen te winnen. Omdat Rob Pouwelse van TavDonderslag niet meer tegen Hans van Weert kon spelen moest Rob genoegen nemen met de tweede plaats. Wim van Aarle, Hans van Haaren en Ad Brekelmans eindigden met ieder één gewonnen wedstrijd op een gedeelde derde plaats.

Poule B kende een zelfde verloop omdat ook hier drie spelers twee partijen hadden gewonnen. Peter van Berkel, Claudia Donders beide van Taverbo 2 en Cees Hems van TavDonderslag, gingen hier op kop. Peter van Berkel won op deze tweede speeldag geen wedstrijd meer terwijl Claudia en Cees nog wel twee partijen wisten te winnen. Cees Hems ging er met de eerste plaats vandoor omdat hij van Claudia Donders had gewonnen en Claudia naar de tweede plaats verwees. Peter van Berkel, Geerta Pluut van Rotsvast en Henk IJsseldijk van Team 85Plus eindigden op een gedeelde derde plaats en Frans van Dun moest genoegen nemen met de zesde plaats.

Mari van Dijk van Taverbo 3 ging in Poule C met drie overwinningen fier aan de leiding gevolgd door Gijs Strik van Taverbo 2 die met twee keer winst Joop van Eijk van Team 85 plus en Dinie van den Nieuwenhuizen van Rotsvast verraste. Joop van Eijk moest helaas afzeggen voor deze tweede speeldag. Mari van Dijk bleef ongeslagen en wist dit toernooi overtuigend te winnen. Gijs Strik verraste iedereen met een verdiende tweede plaats. Dinie van den Nieuwenhuizen en Lothar Groth eindigden op een gedeelde derde plaats en Bart Theeuwes werd vijfde en laatste zonder winstpunten.

Volgende week 5 februari zijn er geen wedstrijden en op 12 februari is de zaal gesloten wegens carnaval.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


29-01-2024
 
 
Laatste speelronde meerkampen BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)