Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

4defence fight school
 

4Defence (Fight School Boxtel)

 

 

Naast het technische aspect van vechtsporten is er ook het opvoedkundige aspect. Vechtsporten zijn erg leuke sporten.Het nodigt uit, daagt uit, en in de diverse vechtsporten bevinden zich een groot aantal motorische facetten van het bewegen die spelenderwijs aangeleerd en getraind kunnen worden.
Voorbeelden hiervan zijn; duwen, trekken, dragen, balanceren, rollen, motoriek van je lichaam bij de diverse stoot en traptechnieken, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. Het leren valbreken en daardoor niet bang zijn om te vallen, het omgaan met elkaar, respect hebben voor elkaar, zorg dragen voor elkaar, vergroten van het zelfvertrouwen en elkaar niet bewust pijn doen, zijn andere belangrijke opvoedkundige elementen van een vechtsport.

Omschrijving vereniging.

4Defence (Fight School Boxtel) is een vereniging die vijf verschillende vechtsporten aanbiedt. Ashihara Karate, boxen, All Style Fighting, kickboxen en zelfverdediging.

Bekijk ook de website van Peter Kerkhof voor meer informatie www.4defence.nl

   

05-06-2024
 

Karate Examens 4Defence (Fight School Boxtel)

Woensdag 5 juni 2024 hebben vijf karateleden van 4Defence (Fight School Boxtel) deelgenomen aan de karate examens Ashihara Karate.De examens werden afgenomen in de sporthal van het Vada college.Naast de beoordeling op de diverse technische onderdelen

Lees verder >>>>

26-12-2018
 

Gratis proeflessen karate voor jeugd en volwassen in Boxtel

Vanaf woensdag 9 januari biedt vechtsportvereniging 4Defence (Fight School Boxtel) de hele maand januari gratis proeflessen aan in Boxtel. Tijdens de trainingen worden de basistechnieken van karate geleerd, zoals eenvoudige stoten en schoppen.

Lees verder >>>>

11-03-2017
 

Maak gratis kennis met Ashihara Karate bij 4Defence (Fight School Boxtel)

Boxtel – Woensdag 22 maart organiseert 4Defence (Fight School Boxtel)  twee gratis kennismakingslessen voor het Ashihara Karate.

Lees verder >>>>

31-01-2017
 

Geef aan de Jantje Beton collectant!

Boxtel -   Van 13 t/m 25 februari 2017 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt.

Lees verder >>>>

26-02-2016
 

Samen zorgen voor meer speelplezier van kinderen in uw eigen buurt

Van 7 t/m 12 maart 2016 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt

Lees verder >>>>

16-03-2014
 

Michael van Kasteren geslaagd voor Zwarte Slip karate

Zondag 16 maart  is Boxtelnaar Michael van Kasteren geslaagd voor de bruine band zwarte slip Ashihara Karate.

Lees verder >>>>

31-01-2013
 

Boxtelnaar Ruben Vissers geslaagd voor 2e dan Tae-Kwon-Do

Op 14 december 2013 heeft Boxtelnaar Ruben Vissers in het Olympisch sportcentrum Papendal in Arnhem zijn 2e dan behaalt bij de WTF Tae-Kwon-Do bond.

Lees verder >>>>

31-01-2013
 

4Defence boksen "zelfverdediging kracht en plezier"

Onder leiding van de ervaren bokstrainer Jan Schellekens werd donderdag 31 januari in sporthal de la salle boks training gegeven.


Lees verder >>>>

16-12-2012
 

4Defence nederlands open Kyokushin Karate

Zondag 16 december deed 4Defence Fight School Boxtel mee aan de 26e Open Nederlands Kampioenschappen Kyokushin Karate.


Lees verder >>>>

06-10-2012
 

Vijf jeugdleden 4defence strijden op “Senshi Cup”

Zaterdag 6 oktober gingen vijf onervaren vechters de strijd aan voor de “Senshi Cup” in sporthal de Grutterwei in het rustige Oude Tonge (Zeeland)


Lees verder >>>>

07-04-2012
 
Kom ook sporten bij 4Defence (Fight School Boxtel)

Van 21 tot en met 28 april vindt de negende Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten

Lees verder >>>>

20-01-2012
 
4Defence presenteert nieuwe shirts

Vrijdag 20 januari werd in het Paviljoen van de langspier in Boxtel onder genot van Barbecue en een glaasje drinken de nieuwe shirts gepresenteerd van sportschool 4 Defence

Lees verder >>>>

02-11-2011
 
 
Woensdag 2 november van 19.30 tot 21.00 uur verzorgde Emoratio Coaching & Counselling & Training i.s.m. 4Defence (Fight School Boxtel) een gratis workshop zelfverdediging
 

Lees verder >>>>

25-06-2011
 
 
boxteldigitaal nam een kijkje bij het boksen van 4Defence fightschool Boxtel waar je de technieken van het boksen leert
 

Bekijk de foto`s >>>>

 


 

 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)