Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Veel geslaagden bij Taekwon-do School Dekker Boxtel. 
 

 

Veel geslaagden bij Taekwon-do School Dekker Boxtel. 

Woensdag 13 December) en Zaterdag (16 December) vonden er weer de halfjaarlijkse Taekwon-do kubexamens plaats bij TSD. 

Woensdag 13 December was het de beurt aan de jeugd, die hier alweer, en minimaal 6 maanden enorm hard voor hadden getraind. Het examen bestond uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Maar liefst 15 leden slaagden voor hun volgende kubgraad en 1 leerling kreeg een herexamen.Tulls, Saju, Stapsparring, Vrij Sparring en Breektesten kwamen aan bod. Hard werken werd dan ook goed beloond.
De avond werd door de vele ouders en vrienden dan ook super afgesloten met een giga applaus. 

Zaterdag 16 December gingen de Junioren en Senioren van start met pittige theorie vragen te beantwoorden. De kennis bleek enorm hoog te zijn, en dit is en was voor de examencommissie weer een reden om nog dieper op de materie in te gaan. Na ruim 3 uur bezig te zijn geweest in de onderdelen Vrije technieken, Semi Sparren, Tuls, Breektesten, Saju, Zelfverdediging en Stapsparring werden de verlossende woorden uitgesproken. 9 leden slaagden voor hun volgende graad en 1 leerling kreeg een herexamen. Ook hier veel blije gezichten en happy supporters. 

Hard trainen, wordt altijd beloond, geeft vreugde en nog creert nog meer doorzettingsvermogen. 

Taekwon-do School Dekker bestaat op 31 Januari 2024, alweer 34 jr. en we zullen ook dit weer goed onder de aandacht brengen en zeker vieren. 

Laatste training van dit jaar vindt plaats op Woensdagavond 20 December van 19.00 tot 20.00 uur. Dit wordt een gezamenlijke (ouder-kind-partner) Kersttrainig met aansluitend een Kerstborrel(tje).

Namens de examencommissie,
de Boosabums Glenn Drieshen, Aäron Dekker, Tini Traag, Rayaan Suhooli en Sayhun Ad Dekker, feliciteren wij iedereen met zijn, haar nieuwe kubgraad.

Interesse in deze mooie sport en vooral gezellige Sportschool, kijk dan eens op www.tsdekker.nl of kom langs en train 2 x gratis mee.


 
 


16-12-2023
 
 

Veel geslaagden bij Taekwon-do School Dekker Boxtel. 

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)