Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Laatste Teakwon do school Dekker Kersttraining voor 2023
 

 

Laatste Teakwon do school Dekker Kersttraining voor 2023


De laatste training vh jaar stond weer in teken vd Kerst, waarbij jong en oud, ouders, partners en vrienden waren uitgenodigd om mee te trainen. Deze ronde mocht men juist in die mooie Kerstrui, Kerstmuts of compleet als Kerstman-vrouw komen opdagen. Veel leden en genodigden maakten dan hier ook erg leuk gebruik van.

Zo'n klein uurtje werd er fanatiek en met erg veel humor en plezier getraind. Ook de Kerstmuziek was aanwezig, tezamen met veel Kerstlekkers als afsluiter vh jaar. Geborreld (Alcohol vrij) werd er in de mooi versierde Kerst-loungeruimte vd Dojang. De Kerstvrouw (Marij) en Kerstman (Ad) en de hadden zich weer flink uitgestookt om er een leuke happening van te maken.

Taekwon-do School Dekker, wenst iedereen een geweldig en vooral gezond 2024 en bedankt iedereen voor zijn hulp en bijdrage van het afgelopen jaar. 

Happy Holidays.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


23-12-2023
 
 
Laatste Teakwon do school Dekker Kersttraining voor 2023
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)