Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG de nieuwe koploper !!!!
 

 

DVG de nieuwe koploper !!!!

Dvg schrijft 6 punten bij in 2 wedstrijden en is de nieuwe koploper. In 4 dagen tijd, de winterstop achter de rug, geen schade opgelopen. Donderdag avond mochten we nog een keer naar Velddriel om het restant af te werken van de eerder gestaakte wedstrijd. De 1-2 tussenstand werd eindstand. In 18 minuten was er een zeer dominant en heersend DVG te zien dat zich jammer genoeg niet snel beloonde. De overtal situaties en kansen waren ruimschoots aanwezig. Het laatste fluitsignaal klonk als een opluchting.

Zondag trad de rood gele brigade aan tegen Maliskamp. Dit was de 1e tegenstander die we voor de 2e maal ontmoeten in deze competitie. De wedstrijd werd op kunstgras gespeeld omdat het hoofdveld onbespeelbaar was. De wil was zeker aanwezig, maar het ontbrak aan finesse en zuiverheid. Desondanks had de thuisploeg veel meer balbezit. Uit een schier onmogelijke hoek scoorde Luuk nadat Jurre Traa de bal met het hoofd had verlengd. Kort daarna wijfelde Jurre van Vechel te lang en verloor de bal in een kansrijke situatie. Vlak voor de openingstreffer werd een glaszuiver doelpunt van Luuk onterecht afgevlagd. Wederom een assist van JT maar Jurre had het vizier nog niet op scherp. De volgende pegel van deze aanvaller spatte op de vuisten van de Malis goalie uiteen. De volgende doelpoging van deze zelfde speler leverde de 2e treffer op.
Een prachtige lange pas van Jurge werd op de juiste waarde ingeschat. Jurre stuurde zijn tegenstander het bos in en tekende zeer beheerst voor de 2-0. Luuk en Jurre hadden de ruststand nog een geruster gevoel kunnen geven. De pas was onzuiver waar iets meer egoïsme op zijn plaats was geweest.

De 2e helft trad de thuisploeg ongewijzigd aan. De druk op de laatste linie van de bezoekers hield aan maar Albert hoefde de ‘3’ niet op het scorebord te plaatsen. Maliskamp gooide af en toe de botte bijl erin maar al met al bleef de wedstrijd sportief. Uit de vele corners en vrije trappen ontstonden weinig gevaarlijke situaties. Ook werd in balbezit vaak de verkeerde keuze gemaakt. Tim en Teun waren de vervangers van de moegestreden Vince en Jurre.
De beste kans was nog voor Jurre Traa maar de 2-0 bleef op het scorebord staan.
Wederom de nul zegt men dan in het voetbal jargon, weinig weggegeven is ook een vaak gebruikte kreet. Niet mopperen, 6 punten rijker, koploper en spanning ten top in de 4e klasse.

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


04-02-2024
 
 

DVG de nieuwe koploper !!!!

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)