Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ruwaard 1 - vv Irene 1
 

 

vv Irene wint uit bij ruwaard

Nadat afgelopen donderdag onverwacht door een misstap van Deso toch nog onverwacht de 2e periode door Irene werd gewonnen moesten de Irene mannen vandaag naar Ruwaard.

Het veld in Oss lag er prima bij en Irene startte, net als de laatste weken, vol inzet aan de wedstrijd. Dit leverde in de eerste 5 minuten al een aantal goede kansen op maar het vizier stond nog niet geheel scherp of de goede keeper van Ruwaard was een sta in de weg. Duidelijk was wel dat Irene snel het verschil wilde maken. Irene was over het hele veld de bovenliggende partij, alleen wist het de kansen in het eerste half uur niet te benutten. Zo kopte Rody van Gaal uit een corner op de paal en wist Rob Groenendaal de afvallende bal niet goed terug te brengen. Een andere kopbal van Rody werd door de keeper fantastisch onder de lat weg getikt. Toch was het na 30 minuten 1-0 voor Irene. Na goed doorzetten op links door Rob werd de bal verplaatst naar rechts waar Levi van Rooy via een goede voorzet zijn broer Milan wist te bereiken die beheerst de 0-1 binnen tikte. Voor rust wist Irene niet meer te scoren.

Na rust ging Irene op dezelfde voet verder, en wist wederom in de eerste 5 minuten een paar goede kansen te creƫren. Toch was het pas halverwege de tweede helft dat Irene het verschil verder in doelpunten wist uit te drukken. Zo was het eerst Levi van Rooy die een solo vanaf de middenlijn beheerst wist af te ronden en 5 minuten later was het Owen van Lith die de bal uit een scrimmage tussen de keeper en een Irene speler beheerst binnen tikte. Na wat wissels speelde Irene de wedstrijd rustig uit en stond er na 90 minuten een verdiende 0-3 op het bord.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Vita. De uitwedstrijd tegen deze club werd nog met 4-1 verloren dus Irene is gewaarschuwd. Aanvang 14.00 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


17-03-2024
 
 
Ruwaard 1 - vv Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)