Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VCO 1 - vv Irene 1
 

 

vv Irene wint makkelijk bij VCO

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen VCO uit het Oventje op het programma. De Irene mannen wilden de zure nederlaag tegen Deso snel vergeten en schoten uit de startblokken. De eerste minuten waren er al goede kansen voor Irene te noteren.

Het was dan ook al in de 5e minuut raak. Nadat de doelman een schot van Irene had tegen gehouden wist Thijn van Vreede wel raad met de terug komende bal en schoot hij beheerst de 1-0 binnen. Irene ging door met hoog druk zetten en VCO kwam hierdoor niet aan voetballen toe. Irene was in de aanval telkens dreigend over de flanken en in de 16e minuut was het weer raak. Levi van Rooij liet vanaf de 16 meter met links een schotje los maar de keeper zag de bal te laat en liet hem pardoes door zijn benen gaan. Het spelbeeld bleef hetzelfde en uit een goede combinatie wist Owen van Lith in de 24e minuut met een steekbal Levi van Rooij vrij voor de keeper te zetten en met een bekeken schot was het 0-3. Irene kreeg in de eerste helft nog voldoende kansen om de score uit te breiden (Owen kopbal op de lat, Levi mist alleen voor de keeper) maar de rust stand bleef 0-3.

Na rust eenzelfde beeld. Wederom na 5 minuten een goal voor Irene door een goede solo van Levi die hij beheerst met rechts in het hoekje afrondde. Irene bleef alert voetballen maar wist ondanks de legio mogelijkheden het net niet meer te vinden, een hogere uitslag was zeker mogelijk geweest.
Na afloop was het nog even spannend of Deso punten zou laten liggen tegen Vita maar dat was niet het geval waardoor de 2e periode naar Deso ging. Bij het schrijven van dit verslag blijkt dat Deso in de wedstrijd teveel wissels had toegepast waardoor er nog 20 minuten moet worden gevoetbald in Oss met een 2-0 voorsprong voor Deso.
Volgende week de uitwedstrijd tegen Ruwaard, aanvang 14.00 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


10-03-2024
 
 
VCO 1 - vv Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)