PNG  IHDR DPLTEFFF{{{<tRNSzy pHYsodOIDATx9 AB\Nhnw* q=Q-ZD\b,X]XIOn,},ZIENDB`ormal; font-weight: normal; text-decoration: none; } A.type1:visited { color:#03C; text-decoration:none; font-size: 12px; } A.type1:active { color:#00F; text-decoration:none; font-size: 12px; } A.type1:hover { color:#03F; text-decoration:underline; font-weight: bolder; font-size: 12px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-style: italic; line-height: normal; } //--> vv Irene doet zichzelf tekort tegen Deso
     Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Desso 1
 

 

vv Irene doet zichzelf tekort tegen Deso

Irene trad zondag 3 maart aan tegen Deso. Bij winst zou de 2e periode een feit zijn voor Irene. Onder grote publieke belangstelling ontstond er een intense wedstrijd met veel inzet van beide partijen. Irene had in de eerste helft het betere van het spel en wist in de eerste helft een aantal goede kansen te creëren maar wist deze helaas niet te benutten.

Een schot van Owen van Lith spatte uiteen op de kruising en Milan van Rooij was 2 keer kansrijk maar zijn schot miste de goede richting. Deso was ook een aantal keer dreigend maar had niet echte grote kansen. Helaas viel een minuut voor rust uit een vrije trap van Deso. De bal werd bij de 2e paal niet goed weggewerkt door Irene en de spits van Deso kon van dichtbij hard inschieten.

In de tweede helft gaf Irene nog meer dreiging naar voren en wist wederom goede kansen te creëren. Kopballen van Owen van Lith en Thomas Vorstenbosch ging net langs, een schot van Gijs Voets ging via de rug van een Deso verdediger over. Irene was continue dreigend over de flanken en Deso verdedigde de voorsprong met hand en tand en had hier vele kleine vervelende overtredingen voor nodig, hetgeen ze 8 gele kaarten (waarvan twee speler met 2x geel) opleverde. Tien minuten voor tijd viel de genade klap voor Irene. In één van de spaarzame aanvallen van Deso werd de bal vanaf links voorgezet en belande via een Irene been ongelukkig in het doel. Irene kreeg geen beloning voor het harde werken en bij vlagen goede spel.
In de 95e minuut floot de goed leidende scheidsrechter Betten voor het einde van de wedstrijd.

Helaas ging deze wedstrijd voor Irene verloren en is het voor de 2e periode afhankelijk van de uitslag van Deso volgende week. Irene moet dan zelf wel winnen bij VCO. Aanvang 13.30 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


03-03-2024
 
 
vv Irene 1 - Desso 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)