Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - loosbroek 1
 

 

Overwinning irene overschaduwd door beenbreuk

Irene was zondag 4 februari in de eerste 35 minuten heer en meester tegen SC Loosbroek (WHV). Door doelpunten van Owen van Lith (intikker na voorzet van rechts door Levi van Rooij) en Stan Versantvoort (geplaatst schot van 20 meter) was het al snel 2-0. In de 35e minuut was er een onbesuisde actie van een speler van SC Loosbroek die vol door ging op Irene aanvoerder Jurrian Schellekens. Jurrian raakte hierbij zwaar geblesseerd en de laatste informatie is dat hij kuit- en scheenbeen op meerdere plaatsen gebroken heeft.

Ondanks dit zeer vervelende voorval besloten beide ploegen om de wedstrijd toch te hervatten. Irene bleef de betere ploeg en veel kansen creëren maar het was duidelijk dat de blessuren van Jurrian veel indruk had gemaakt. De echte scherpte ontbrak hierdoor en SC Loosbroek kon na een uur uit het niets de aansluitingstreffer noteren door een hard schot van afstand. Er sloop onzekerheid in het team van Irene en het kwam goed weg doordat SC Loosbroek een goede kans op 2-2 niet benutte. In de slotminuten gooide Milan van Rooij het duel op slot door hard de 3-1 binnen te schieten.

Een verdiende overwinning voor Irene maar daar ging het na afloop niet over. Sterkte Jurrian !
Over twee weken, 18 februari,  de inhaalwedstrijd thuis tegen Odilliapeel, aanvang 14.00 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


04-02-2024
 
 
vv Irene 1 - loosbroek 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)