Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - OKKSV 1
 

 

vv Irene sluit eerste helft competitie met ruime winst af

Zondag 17 december stond de vorige week afgelaste wedstrijd tegen OKSV op het programma. Irene miste wat basisspelers maar drie jongens van de JO 19 (Luuk van Hal, Thomas van der Lee en Jay Rademaker) waren goede vervangers.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Het was van beide kanten niet best waarbij Irene licht de overhand had. Het wist de spaarzame kansen die het kreeg niet te benutten.
In de tweede helft startte Irene feller en dit resulteerde al in de 1-0 in de 48e minuut. Het was Rob Groenendaal die na een goede aktie van Levi van Rooij de bal makkelijk kon binnentikken. Hierna ging het snel, de 2-0 was van Rody van Gaal op aangeven van Bart Bressers en bij de 3-0 was Rody alert bij een klutsbal bij de eerste paal zodat het na 15 minuten in de tweede helft al 3-0 stond. OKSV kon daar weinig tegenover stellen. De 4-0 liet even op zich wachten maar het was Thomas van der Lee die een pass van Levi van Rooij beheerst binnen schoot.

In de 86e minuut was het een voorzet van rechts van Levi van Rooij die door Owen van Lith bij de eerste paal keurig werd binnen getikt. Het slotakkoord kwam op naam van Levi van Rooij zelf die na een mooie steekpass vrij voor de keeper werd gezet en beheerst de 7-0 aantekende. Een verdienen maar ietwat geflatteerde overwinning van Irene die als nummer drie op de ranglijst de eerste helft van de competitie af sluit.

Na de winsterstop mogen de Irene mannen het seizoen starten met een thuiswedstrijd tegen Odilliapeel/Braks groep op 21 januari, aanvang 14.00 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


17-12-2023
 
 
vv Irene 1 - OKKSV 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)