Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - SA/ SJO Vita 1
 

 

vv Irene en Vita in evenwicht

vv Irene trad vandaag aan tegen Vita. Een geduchte tegenstander want de eerste wedstrijd in Megen werd met 4-1 verloren. Irene startte wederom goed maar wist dit maar een kleine 10 minuten vast te houden en toen nam Vita de overhand. Vita zette goed druk en zorgde ervoor dat Irene niet aan voetballen toe kwam.

Bovendien was de anders zo solide achterhoede vandaag erg onzeker, hetgeen na een onbenullige fout in de 15e minuut de 0-1 betekende. Hierna bleef Vita de bovenliggende partij en had het zeker kansen, vaak door Irene ingeleid, om meerdere doelpunten te maken. Het was aan doelman Roy Verantvoort te danken dat we maar met 0-1 gingen rusten.Na de theepauze een ander Irene. Aangezien het voetballend niet lukte in de eerste helft werd er vaker de lange bal gehanteerd, waarmee Vita het moeilijk had. Er was continue dreiging op de goal van Vita zonder echte kansen te creƫren. In de 75e minuut viel dan toch de gelijkmaker. Levi van Rooij wist zijn man goed uit te spelen en schoot van 25 meter de bal keurig over de te ver voor zijn goal staande keeper van Vita. Hierna golfde het spel op en neer en hadden beide teams kansen. Na de 90 minuten stond er een verdiende 1-1 op het scorebord.

Na het vrije paasweekend gaat Irene op 7 april bezoek bij nummer 2 Keldonk, aanvang 14.00 uur. Om de titelkansen nog enigszins in leven te houden zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden.

 
 


24-03-2024
 
 
vv Irene 1 - SA/ SJO Vita 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)