Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv irene boekt verdiende overwinning
 

 

vv irene boekt verdiende overwinning

Op een erg hobbelig en zwaar veld heeft Irene de competitie hervat bij Maaskantse Boys uit Maren Kessel. Na een afwachtende eerste 15 minuten was het Irene dat het spel na zijn hand begon te zetten. Maaskant probeerde dat met veel inzet en soms ook hard spel te ontregelen maar kon niet verhinderen dat Owen van Lith na een mooie dieptepass zich vrij kon spelen voor de keeper en beheerst met links (!) kon inschieten.

Irene bleef de betere partij en kreeg meer kansen maar Maaskant ontregelde dit met veel overtredingen. Na één van deze overtredingen mocht Gijs Voets aanleggen voor een vrije trap vanaf ongeveer 25 meter. Hij wist deze met een wreeftrap schitterend in de kruising te schieten waardoor er voor de rust de 0-2 stand op het bord stond.
In de tweede helft was Irene nog steeds de bovenliggende partij maar wist het de kansen die het creëerde niet te benutten. Het heeft in de gehele tweede helft ook geen enkele kans weggegeven waardoor de overwinning nooit in gevaar is gekomen.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen SV Loosbroek, aanvang 14.00 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


28-01-2024
 
 
vv irene boekt verdiende overwinning
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)