Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VV Irene Gemonde
 

 

 

 


26-05-2024

 

vv Irene verliest laatste competitiewedstrijd van Odilliapeel

Met de wetenschap dat volgende week de eerste wedstrijd voor promotie moet worden gespeeld trad Irene in een sterk gewijzigd elftal aan tegen Odilliapeel. Zo kregen Stan Versantvoort en Rody van Gaal rust

Lees verder >>>>

27-04-2024

 

vv Irene verliest in wedstrijd van gemiste kansen

Zondag 28 april werd de wedstrijd tegen MOSA gespeeld. Irene mist nog steeds 6 geblesseerde spelers waardoor wederom de hulp van JO 19 spelers welkom was. Irene was de gehele eerste helft de bovenliggende partij en wist vele kansen te creëren.

Lees verder >>>>

21-04-2024

 

vv Irene wint op het nipperte van Gassel

Een wedstrijd om snel te vergeten. Irene speelde op zondag 21 april de uitwedstrijd tegen de plaatselijke trots Gassel. Gassel had voorafgaand aan deze wedstrijd slecht 9 punten dus misschien dacht Irene wel dat het vandaag een makkelijke wedstrijd zou worden.

Lees verder >>>>

14-04-2024

 

vv Irene en sv Olland in evenwicht

Onder een mooie voorjaarszon en met veel toeschouwers stond vandaag de wedstrijd tegen koploper SV Olland op het programma. De toch al volle ziekenboeg van Irene werd bij de warming up nog groter door het uitvallen van Owen van Lith

Lees verder >>>>

24-03-2024

 

vv Irene verliest topper van Keldonk

Voor Irene stond zondag 7 april de uitwedstrijd tegen Keldonk op het programma. De nummer 2 tegen de nummer 3. Om nog kans te maken op de titel moest er gewonnen worden door Irene.

Lees verder >>>>

24-03-2024

 

vv Irene en Vita in evenwicht

vv Irene trad vandaag aan tegen Vita. Een geduchte tegenstander want de eerste wedstrijd in Megen werd met 4-1 verloren. Irene startte wederom goed maar wist dit maar een kleine 10 minuten vast te houden en toen nam Vita de overhand.

Lees verder >>>>

17-03-2024

 

vv Irene wint uit bij ruwaard

Nadat afgelopen donderdag onverwacht door een misstap van Deso toch nog onverwacht de 2e periode door Irene werd gewonnen moesten de Irene mannen vandaag naar Ruwaard.

Lees verder >>>>

10-03-2024

 

vv Irene wint makkelijk bij VCO

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen VCO uit het Oventje op het programma. De Irene mannen wilden de zure nederlaag tegen Deso snel vergeten en schoten uit de startblokken. De eerste minuten waren er al goede kansen voor Irene te noteren.

Lees verder >>>>

03-03-2024

 

vv Irene doet zichzelf tekort tegen Deso

Irene trad zondag 3 maart aan tegen Deso. Bij winst zou de 2e periode een feit zijn voor Irene. Onder grote publieke belangstelling ontstond er een intense wedstrijd met veel inzet van beide partijen. Irene had in de eerste helft het betere van het spel en wist in de eerste helft een aantal goede kansen te creëren

Lees verder >>>>

25-02-2024
 

vv Irene laat NLC ’03 kansloos

Vooraf was de uitwedstrijd tegen NLC’03 een zware wedstrijd. Beide teams doen nog volop mee voor de 2e periode dus waren beide gebaat bij een overwinning. Al vrij snel in de wedstrijd liet Irene zien dat het vandaag de 3 punten mee naar huis wilde nemen. Ze gaven NLC geen kans om in de wedstrijd te komen en zochten vol de aanval.

Lees verder >>>>

04-02-2024
 

vv Irene wint van Odiliapeel       

Na de carnaval de hervatting van de competitie voor Irene tegen Odiliapeel. Om 14.00 uur was de aftrap en Irene was vanaf het begin dreigend. Met veel druk op de bal werd Odiliapeel het voetballen moeilijk gemaakt. Irene was de bovenliggende partij en kreeg ook enkele goede kansen maar wist het doel nog niet te vinden.

Lees verder >>>>

04-02-2024
 
Overwinning irene overschaduwd door beenbreuk

Irene was zondag 4 februari in de eerste 35 minuten heer en meester tegen SC Loosbroek (WHV). Door doelpunten van Owen van Lith (intikker na voorzet van rechts door Levi van Rooij) en Stan Versantvoort (geplaatst schot van 20 meter) was het al snel 2-0.
Lees verder >>>>

28-01-2024
 

vv irene boekt verdiende overwinning

Op een erg hobbelig en zwaar veld heeft Irene de competitie hervat bij Maaskantse Boys uit Maren Kessel. Na een afwachtende eerste 15 minuten was het Irene dat het spel na zijn hand begon te zetten. Maaskant

 
Lees verder >>>>

09-01-2024
 


Vacature: Kantinebeheerder vv Irene

Voetbalvereniging vv Irene is op zoek naar een kantinebeheerder. VV Irene is een gezellige dorpse voetbalclub waar op de velden gestreden wordt om de drie punten en waar in de kantine de gezelligheid de boventoon voert

Lees verder >>>>

17-12-2023
 
vv Irene sluit eerste helft competitie met ruime winst af

Zondag 17 december stond de vorige week afgelaste wedstrijd tegen OKSV op het programma. Irene miste wat basisspelers maar drie jongens van de JO 19 (Luuk van Hal, Thomas van der Lee en Jay Rademaker) waren goede vervangers.
Lees verder >>>>

26-11-2023
 

vv Irene boekt nette overwinning op Gassel

Zondag 26 november  de wedstrijd tegen hekkensluiter Gassel. Deze wedstrijd werd gezien de slechte staat van het hoofdveld op het iets kleinere veld 2 gespeeld. Nadat Irene midweeks van Vita had verloren wilde de mannen van Irene vandaag iets recht zetten.

Lees verder >>>>

12-10-2023
 

vv Irene boekt nipte overwinning op RKVV Keldonk

Op een op sommige plaatsten zwaar bespeelbaar veld heeft Irene tegen koploper Keldonk de 3 punten in huis gehouden. Irene kreeg al na 2 minuten een goede mogelijkheid doordat Levi van Rooij op snelheid door de verdediging van Keldonk wist te komen maar door de laatste man onregelementair werd gestopt

Lees verder >>>>

29-10-2023
 

vv Irene pakt 3 punten tegen Ruwaard  

In een wedstrijd waarin met vlagen goed werd gevoetbald heeft Irene met 3-0 van Ruwaard gewonnen. Al in de eerste minuten kreeg Irene goede kansen via Levi van Rooij die zijn tegenstander te snel af was maar in de afwerking het vizier niet op scherp had staan.

Lees verder >>>>

22-10-2023
 

vv Irene 1 verliest bekerwedstrijd  in tweede helft van Margriet

Vrijdag avond 20 oktober In de 1e helft een sterk startend Margriet. Veelvuldig balbezit en gevaarlijk spelhervattingen zorgde voor gevaar bij het doel van Irene.  Irene hield zich goed staande, maar toch kwam Margriet op voorsprong (0-1)

Lees verder >>>>

15-10-2023
 

vv Irene wint moeizame wedstrijd van VCO

De wedstrijd van vorige week tegen Deso had naast het verlies ook nog 3 blessures en een schorsing opgeleverd waardoor Irene vandaag met een kleine groep met behulp van een tweetal spelers uit het 2e de wedstrijd tegen VCO moest spelen.

Lees verder >>>>

08-10-2023
 


vv Irene afgettroefd door Deso


Na twee overwinningen in de competitie stond vandaag de uitwedstrijd naar Deso in Oss op het programma. Deso had haar eerste twee wedstrijden ook gewonnen dus was het de vraag wie vandaag voor het eerst puntverlies zou lijden.

Lees verder >>>>

01-10-2023
 

vv Irene wint in lastige wedstrijd van NLC’03

Na de overwinning in de eerste competitiewedstijd mocht Irene vandaag aantreden tegen NLC’03 uit Lith. Een ploeg die niet als Irene ook uit de 4e klasse was gedegradeerd.Al vrij snel na de aftrap werd duidelijk dat het een lastige middag zou gaan worden.

Lees verder >>>>

24-09-2023
 

vv Irene pakt 3 punten tegen Boskant

Onder een mooi najaarszonnetje en op een prima grasmat kwam zondag 13 november Boskant naar sportpark de Laat. Boskant had voorafgaand aan deze wedstrijd nog geen punten behaald en slechts twee keer gescoord.

Lees verder >>>>

20-08-2023
 

Leerzame oefenwedstrijd voor vv LSV 1 en vv Irene 1

Twee weken voor de start van de competitie speelde vv LSV 1 een oefenwedstrijd tegen vv Irene 1 .
vv LSV 1 kende een vreemd seizoen 2022-2023 dat afwezig was met hun eerste elftal.

Lees verder >>>>

20-07-2023
 

vv Irene zoekt trainers 

Voor het seizoen 2023-2024 is VV Irene uit Gemonde op zoek naar (ervaren) trainers voor de senioren. Dit betreft ons tweede team, dat bestaat uit een mix van ervaren en jonge jongens

Lees verder >>>>

19-06-2023
 

15e Irene-Geerts Avond fiets4-daagse

Voetbalvereniging “IRENE” organiseert wederom een avond fiets4daagse Deze wordt gehouden op dinsdag 27 juni tot en met vrijdag 30 juni 2023 Het start- en eindpunt is alle dagen bij de Irene-kantine op het Sportpark  “DE LAAT”. Op alle dagen is het vertrek mogelijk tussen 18.00 uur en 19.00 uur

Lees verder >>>>

30-04-2023
 

vv Irene zet winnende reeks voort

Irene speelde vandaag tegen Nieuw Woensel, nummer 4 op de ranglijst. Irene heeft de punten hard nodig voor rechtstreekse handhaving, Nieuwe Woensel maakt nog kans op een periode titel. Irene begon zoals de laatste weken vol energie en enthousiasme aan de wedstrijd.

Lees verder >>>>

17-04-2023
 

vv Irene weet weer wat winnen is

vv Irene trad zondag 17 april  aan tegen Woenselse boys. Een tegenstander waar de uitwedstrijd met 2 – 0 werd verloren. Gezien de stand op de ranglijst was er vandaag maar één opdracht voor de Irene mannen; de winst pakken.

Lees verder >>>>

13-04-2023
 

Essche Boys pakt belangrijke overwinning in derby tegen vv Irene

Gemonde: donderdagavond 13 april heeft Essche Boys de inhaalwedstrijd uit bij vv Irene met 2-3 gewonnen. Hierdoor stijgen zij naar de zevende plek op de ranglijst.

Lees verder >>>>

11-12-2022

 

vv Irene doet zichzelf tekort tegen Nijnsel

In de laatste wedstrijd voor de winterstop mocht Irene thuis aantreden tegen koploper Nijnsel. Irene ging de wedstrijd onbevangen tegemoet in wist in de eerste 10 minuten al twee levensgrote kansen te creëren die helaas geen doelpunt opleverde.

Lees verder >>>>

04-12-2022

 

Verdiende overwinning voor vv Irene

Op de koude zondagmiddag 4 december stond de wedstrijd tegen nummer 4 Nieuw Woensel op het programma. De wedstrijd begon wat afwachtend met beide ploegen die balbezit hadden. In de 18e minuut ging het vlug over de rechterkant van Irene

Lees verder >>>>

27-11-2022

 

vv Irene en WEC delen de punten

Irene en WEC hebben op zondagmiddag 27 november met 1-1 tegen elkaar gelijk gespeeld.
Bij de aftrap van de wedstrijd was Irene nog niet wakker. Slordig balverlies op het middenveld betekende dat WEC al binnen de minuut de 0-1 op het bord had staan.

Lees verder >>>>

13-11-2022

 

vv Irene pakt 3 punten tegen Boskant

Onder een mooi najaarszonnetje en op een prima grasmat kwam zondag 13 november Boskant naar sportpark de Laat. Boskant had voorafgaand aan deze wedstrijd nog geen punten behaald en slechts twee keer gescoord.

Lees verder >>>>

16-10-2022

 

vv Irene niet opgewassen tegen Mariahout

Irene heeft uit tegen Mariahout een terechte 5-1 nederlaag geleden. Irene begon na de overwinning tegen Boxtel vorige week met goede moed aan de wedstrijd tegen Mariahout.

Lees verder >>>>

09-10-2022

 

vv Irene wint derby van RKSV Boxtel

Prima voetbalweer, een zeer druk bezocht Sportpark de Laat, Gemonde Kermis en de eerste derby voor Irene in de 4e klasse tegen Boxtel. Allemaal ingredienten voor een mooie voetbalmiddag

Lees verder >>>>

19-06-2022

 

vv Irene promoveert naar de 4e klasse !

In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft Irene in en tegen Molenschot promotie naar de 4e klasse veilig gesteld. Molenschot begon zoals verwacht fel aan de wedstrijd maar Irene kon relatief eenvoudig stand houden en wist de eerste 15 minuten

Lees verder >>>>

12-06-2022

 

vv Irene zet goede stap richting 4e klasse

Op een druk bezocht sportpark de Laat trad VV Irene aan in de eerste van twee wedstrijden tegen Molenschot voor promotie naar de 4e klasse. Het weer was goed, het veld lag er fantastisch dus een mooi affiche voor de Irene mannen.

Lees verder >>>>

28-09-2021

 

vv Irene wint van naaste concurrent Dosko 32 

Onder een stralend zonnetje en op een moeilijk bespeelbaar veld heeft Irene verdiend gewonnen van Dosko 32.

Lees verder >>>>

28-09-2021

 

vv Irene wint overtuigend van Nederwetten

Op een winters aanvoelende zondagmiddag 28 november speelde Irene haar wedstrijd in en tegen Nederwetten. Irene vloog op een goed bespeelbaar veld uit de starblokken en wist al na 21 seconden de 0-1 te scoren.

Lees verder >>>>

19-09-2021

 

vv Irene 1 laat bekeroverwinning over aan vv DVG 1

vv Irene 1 en vv DVG 1 stonden zondag 19 september in de 3e bekerwedstrijd lijn recht tegenover elkander in Gemonde. Beide teams waren gebrand om de wedstrijd te winnen

Lees verder >>>>

29-06-2021

 

vv Irene zoekt leiders en trainers

Zoals iedere vereniging is VV Irene druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2021-2022. Laten we hopen dat er weer een volledige competitie gevoetbald kan worden. Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar enthousiaste leiders en trainers

Lees verder >>>>

27-06-2021

 

Eerste vriendschappelijke derby vv Irene 1 – Essche Boys 1

De eerste vriendschappelijk derby wedstrijd na de corona versoepeling werd zondag 27 juli gespeeld. Op Sportpark de Laat in Gemonde kreeg vv Irene 1 de blauw witten Essche Boys 1 op bezoek

Lees verder >>>>

11-10-2020

 

vv Irene 1 komt in tweede helft tekort tegen EDN 56 1

Zondag 11 oktober stond op sportpark de Laat in Gemonde de wedstrijd vv Irene 1 tegen EDN`56 1 op het programma. De eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en ging het gelijk op met een ruststand van 1-1

Lees verder >>>>

30-08-2020

 

vv Irene speelt goed maar is onderliggende ploeg tegen DVG

Op een goed bezocht Sportpark de Laat mocht Irene vandaag aantreden tegen de derdeklasser DVG. Dit was de eerste wedstrijd in de bekercompetitie, waarin Irene verder is ingedeeld met Deso en Mariahout.

Lees verder >>>>

09-06-2020

 

vv Irene zoekt trainers jeugd en senioren

Ondanks alle vervelende perikelen rondom Corona heeft VV Irene niet stil gezeten. De indelingen voor het seizoen 20-21 zijn op een haar na ingevuld.

Lees verder >>>>

01-03-2020

 

vv Irene komt tekort tegen FC Uden   

Op een zeer windering Sportpark de Laat mocht Irene vandaag aantreden tegen Fc Uden. In de uitwedstrijd werd na een 3-0 achterstand nog verdienstelijk met 3-3 gelijk gespeeld.

Lees verder >>>>

16-02-2020

 

vv Irene komt tekort tegen FC Uden   

Op een zeer windering Sportpark de Laat mocht Irene vandaag aantreden tegen Fc Uden. In de uitwedstrijd werd na een 3-0 achterstand nog verdienstelijk met 3-3 gelijk gespeeld.

Lees verder >>>>

26-01-2020

 

vv Irene weet niet te winnen van VCO

Zondag 26 januari stond voor Irene de wedstrijd tegen VCO op het programma. VCO staat laatste in de stand maar had vorige week haar eerste wedstrijd gewonnen en was er dus op gebrand om dit een goed vervolg te geven.

Lees verder >>>>

19-01-2020

 

vv Irene komt slecht winterstop

Irene wilde zondag 19 januari de goede reeks van voor de winterstop voortzetten. Dit moest dan gebeuren in een uitwedstrijd tegen Nieuwe Woensel.

 
Lees verder >>>>

17-01-2020

 

Hoofdtrainer van de Wal blijft nog jaar bij VV Irene

VV Irene heeft het contract met hoofdtrainer Michael van de Wal met één jaar verlengd. Zowel de spelersgroep, het bestuur wilde graag verder met  van de Wal.

Lees verder >>>>

04-12-2019

 

vv Irene zoekt trainer lagere senioren teams

vv  Irene uit Gemonde is op zoek naar een enthousiaste trainer voor de lagere senioren teams. Deze senioren, een groep van een man of 20 a 25 traint op donderdagavond van 19.00 tot 20.30.uur

Lees verder >>>>

01-12-2019

 

vv Irene blijft in winning mood

Na winstpartijen op Fiducia en Nederwetten moest Irene zondag 1 december op deze koude winterdag op bezoek bij MVC uit De Mortel. De vraag was of Irene na het stroeve begin van de competitie de goede reeks kon voortzetten.

Lees verder >>>>

24-11-2019

 

vv Irene pakt 3 punten tegen Nederwetten

Na de 2-1 winst vorige week ontving Irene 1 vandaag Nederwetten. Dit team stond voor aanvang 1 punt boven Irene. Het jonge team uit Gemonde kwam dit keer goed uit de startblokken en wist het Nederwetten met verzorgd voetbal moeilijk te maken.

Lees verder >>>>

17-11-2019

 

vv Irene boekt eerste overwinning

Zondag 17 november moest Irene de op 7 oktober gestaakte wedstrijd uitspelen. Er moest nog precies één helft worden gevoetbald tegen Fiducia. De ´ruststand´ was 1-0 in het voordeel van Irene. Deze tegenstander liet er vanaf de aftrap geen misverstanden over bestaan

Lees verder >>>>

10-11-2019

 

vv Irene weet weer niet te winnen

Zondag 10 november stond de uitwedstrijd tegen Odiliapeel op het programma. Beide ploegen staan onderaan in de 5e klasse dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vanaf de aftrap was het Irene dat de meeste aanvallende intenties

Lees verder >>>>

03-11-2019

 

Boerdonk pakt de 3 punten in Gemonde op vv Irene

vv Irene was zondag 3 november er op gebrand om vandaag de 3 punten te pakken tegen Boerdonk. Echter het stond na 3 minuten al met 1-0 achter na een klutsbal op het middenveld waarna de spit van Boerdonk geheel vrij op keeper Roy Versantvoort

Lees verder >>>>

27-10-2019

 

vv Irene toont veerkracht tegen FC Uden

vv Irene speelde op 27 oktober uit tegen Fc Uden. Een op voorhand lastige uitwedstrijd op een niet al te best kunstgrasveld. Direct vanaf de aftrap liet Fc Uden het spel aan Irene. Fc Uden hield alleen haar fysiek sterke spits Piotr Murawski voorin

Lees verder >>>>

20-10-2019

 

vv Irene verliest derby van vv Ollandia

Zondag 20 oktober stond de derby vv Irene - vv Ollandia op het programma. Vanaf de aftrap was het duidelijk dat beide teams vol voor de winst gingen. Ollandia had in de eerste helft meer balbezit en was veel op de helft van Irene te vinden

Lees verder >>>>

06-10-2019

 

vv Irene speelt goed tegen Fiducia, wedstrijd na eerste helft gestaakt wegens weersomstandigheden

vv Irene speelde zondag 6 oktober, op kermis zondag, tegen Fiducia een goede wedstrijd. Helaas werd de wedstrijd in goed onderling overleg na één helft gestaakt omdat het veld door de hevige regenval

Lees verder >>>>

29-09-2019

 

vv Irene laat punten aan WHV

Irene heeft zondag 29 september in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen de punten niet in Gemonde kunnen houden. Irene keek na twee minuten al tegen een 0-1 achterstand aan.

Lees verder >>>>

22-09-2019

 

vv Irene begint slecht aan het nieuwe seizoen

Voor de opening van het seizoen 2019-2020 moest Irene zondag 22 september naar Uden, om aan te treden tegen Fc De Rakt. Een tegenstander waar weinig van bekend was. Irene kende een nagenoeg volledig fitte spelersgroep

Lees verder >>>>

02-06-2019

 

Irene legends - Irene oud 1 spelen 75 jaar jubileumwedstrijd

Onder tropische temperaturen werd op sportpark van vv Irene het 75 jaar Jubileumwedstrijd Irene Legends tegen Irene oud 1 gespeeld. Met veel spelers en veel ervaring op het veld werd vanaf minuut 1 van de wedstrijd gestreden om de bal.

Lees verder >>>>

26-05-2019

 

vv Irene sluit seizoen met nederlaag af

Zondag 26 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, uit tegen EDN’56 uit Haghorst. Deze tegenstander had 3 punten meer dan Irene dus bij een overwinning zouden we nog een mooi stapje op de ranglijst maken.

Lees verder >>>>

19-05-2019

 


vv Irene weet niet te winnen van vv LSV

Zondag 19 mei de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018/2019 tegen LSV uit Lennisheuvel.
Irene begon in dezelfde basis als de vorige wedstrijd tegen SVSOS maar begon slap aan de wedstrijd

Lees verder >>>>

19-05-2019

 

vv irene verlengt contract met Geerts adviesgroep

Geerts Adviesgroep heeft afgelopen week het sponsorcontract met VV Irene met 3 jaar verlengt. Namens het bestuur hebben Koen van Esch en Marc Habraken met Alwien Geerts gesproken en beide partijen zijn positief over de samenwerking

Lees verder >>>>

12-05-2019

 

vv Irene speelt ongelukkige wedstrijd tegen SVSOS

Op zondag 12 mei stond de uitwedstrijd tegen SVSOS op het programma. SVSOS had twee punten minder dan VV Irene en kon dus bij winst goede zaken doen. De eerste 20 minuten waren van Irene zijde erg slecht

Lees verder >>>>

05-05-2019

 

vv Irene krijgt pak slaag van Tuldania

Zondag 5 mei kwam kampioenskandidaat Tuldania uit Esbeek op bezoek op Sportpark De Laat. De uitwedstrijd tegen Tuldania was door Irene met 1-2 gewonnen dus Tuldania was gewaarschuwd.

Lees verder >>>>

28-04-2019

 

vv Irene toont veerkracht tegen SVG

Vandaag (zondag 28 april 2019) moesten de Irene mannen tegen SVG uit Tilburg. Een tegenstander waar Irene 3 weken terug met 3-0 van had gewonnen in Tilburg. Vandaag stond er echter een compleet ander elftal van SVG op de mat.

Lees verder >>>>

27-04-2019

 

6 tegen 6 Koningsdag voetbaltoernooi vv Irene "plezier winnaar"

Op Koningsdag, 27 April werd er bij V.V. Irene in Gemonde wederom een 6 tegen 6 voetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi was voor zowel mannen en vrouwen.

Lees verder >>>>

21-04-2019

 

vv Irene verliest derby van Essche boys

Op een druk bezocht sportpark de Laat heeft Irene maandag 22 april haar goede reeks van na de winterstop geen goed gevolg kunnen geven. In een gelijk opgaande wedstrijd

Lees verder >>>>

14-04-2019

 

vv Irene wint overtuigend van FC Drunen

Zondag 14 april stond voor vv Irene de wedstrijd tegen FC Drunen op het programma. Van de heenwedstrijd wisten we nog dat FC Drunen veel strijd en fysiek kan leveren. vv Irene begon net als vorige week goed aan

Lees verder >>>>

07-04-2019

 

vv Irene wint overtuigend bij svg

Op zondag 7 april stond de uitwedstrijd tegen SVG op het programma. Deze ploeg had 5 punten meer dan Irene maar ook twee wedstrijden meer gespeeld. Bij een overwinning zou Irene goede zaken doen.

Lees verder >>>>

30-03-2019

 

vv Irene JO15-1G verliest nipt van vv DVG JO15-2

Zaterdag 30 maart stond op sportpark de Laat de jeugd streekderby vv Irene JO15-1G- vv DVG JO15-2 op het programma.  Beide teams begonnen fel aan de wedstrijd en werden al snel aan beide kanten kansen gecreëerd

Lees verder >>>>

17-03-2019

 

vv Irene al snel met lege handen tegen Ollandia

Zondag 17 maart stond de uitwedstrijd tegen onze buren uit Olland op het programma. Ollandia heeft deze competitie nog niet verloren en is op koers voor het kampioenschap. Irene had echter veel zin in deze wedstrijd.

Lees verder >>>>

24-02-2019

 

vv Irene 1  speelt gelijk tegen Gloria UC 1

vv Irene mocht zondag 24 februari thuis aantreden tegen Gloria UC uit Baarle-Nassau. In de voorgaande ontmoetingen tegen deze tegenstander had Irene elke keer met ruime cijfers verloren.

Lees verder >>>>

20-02-2019

 

VV Irene is op zoek naar enthousiaste jeugdspelers

Het seizoen 2018-2019 is nog maar amper op de helft maar toch zijn veel  verenigingen al weer bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.  Zo ook VV Irene uit Gemonde. (archief foto)

Lees verder >>>>

17-12-2019

 

vv Irene wint opnieuw uitwedstrijd

Zondag 17 februari de 2e wedstrijd na de winterstop voor vv Irene. Wederom een uitwedstrijd, nu naar Waspik tegen de plaatselijke The White Boys 1. De vraag was of Irene de prima uitslag van de vorige uitwedstrijd (3-5) tegen nummer 2 vv Riel een vervolg kon geven.

Lees verder >>>>

09-12-2018

 

vv Irene speelt gelijk in Drunen

Zondag 9 december mocht Irene op een ondanks de regen goed bespeelbaar veld aantreden in en tegen Fc Drunen. Een tegenstander die we nog van vorig jaar kennen.Irene begon goed op de wedstrijd en was voetballend de betere ploeg

Lees verder >>>>

02-12-2018

 

vv Irene verliest derby van Essche boys

Op een goed bespeelbaar veld en een prima leidende scheidsrechter heeft Irene de punten in Esch moeten laten. Irene begon goed aan de wedstrijd en zette Esschen Boys vanaf het begin onder druk. Met name Mats Davids was door zijn inzet en goede mentaliteit

Lees verder >>>>

25-11-2018

 

vv Irene wint verdiend van SVSOS

Irene moest zondag 25 november thuis tegen SVSOS uit Biest-Houtakker. Deze tegenstander had net als Irene 7 punten behaald uit de eerste 7 wedstrijden.De wedstrijd begon in een hoog tempo waarbij er van goed voetbal niet echt sprake was.

Lees verder >>>>

18-11-2018

 

vv Irene komt tekort tegen vv Riel

Zondag 18 november stond de wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, VV Riel op het programma. Na een voorzichtig begin aan beide kanten werd al snel duidelijk dat VV Riel het betere team had. Irene bood weliswaar goed tegenstand

Lees verder >>>>

04-11-2018

 

vv Irene verliest van zichzelf in Baarle Nassau

Zondag 4 november stond de uitwedstrijd in Baarle Nassau tegen Gloria UC op het programma. Deze tegenstander had vorig jaar promotie naar de 4e klasse op een haar na gemist maar kent dit jaar veel nieuwe spelers.

Lees verder >>>>

28-10-2018

 

Irene niet opgewassen tegen Ollandia

Onder een mooi najaarszonnetje moest Irene vandaag aantreden tegen koploper Ollandia. Voorafgegaan door een wedstrijd van twee jeugdteams en onder grote publieke belangstelling kwam Irene fel uit de startblokken

Lees verder >>>>

21-10-2018

 

vv Irene door hard werken overwinning op Tuldania

Na een goede thuisoverwinning op EDN’5 afgelopen zondag stond vandaag 21 oktober de uitwedstrijd tegen nummer 2 Tuldania uit Esbeek op het programma. Irene kwam prima uit de startblokken en hield de verdediging van Tuldania goed onder druk.

Lees verder >>>>

14-10-2018

 

Irene pakt eerste winst tegen EDN´56

Het jonge team van trainer Michael van de Wal heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Thuis werd zondag 14 oktober EDN´56 uit Haghorst met 3-2 verslagen. Irene begon wat slap aan de wedstrijd en won niet veel duels. Ze gingen mee in het spel van EDN en kwamen zelf te weinig aan voetballen toe.

Lees verder >>>>

07-10-2018

 

Irene beloont zichzelf niet tegen LSV

Irene heeft in de derby tegen LSV met 2-1 verloren. Irene begon goed aan de wedstrijd en stond verdedigend goed. LSV was wel wat feller in de duels waardoor ze weliswaar meer balbezig hadden maar ze konden dat niet omzetten in concrete kansen

Lees verder >>>>

30-09-2018

 

v.v. Irene 1 laat punten liggen tegen the White Boys

Zondag 30 september e eerste competitiewedstrijd van dit seizoen was de thuiswedstrijd tegen The White Boys. Het jonge team van trainer Michael van de Wal had er zin in

Lees verder >>>>

02-09-2018

 

Bekerwinst vv DVG op vv Irene

In de bekerronde voorgaand aan de competitie treft DVG de tegenstanders oplopend in sterkte. Vandaag de opening tegen 5e klasser Irene, vervolgens tegen Mariahout (4e kl.) en Avanti wat in de 3e klasse uitkomt

Lees verder >>>>

15-07-2018

 

vv Irene zoekt jeugdleiders en -trainers

VV Irene uit Gemonde, dat volgend jaar 75 jaar bestaat,  is op zoek naar enthousiaste leiders en (ervaren) trainers voor haar jeugd.

Lees verder >>>>

27-05-2018

 

vv Irene verliest ook laatste wedstrijd

vv Irene heeft zondag 27 mei haar laatste wedstrijd van dit seizoen niet in winst om kunnen zetten. In Dongen was DVVC een maatje te groot. Irene begon goed aan de wedstrijd en had meer balbezit en mogelijkheden dan DVVC.

Lees verder >>>>

20-05-2018

 

Gloria UC maatje te groot voor Irene      

Irene heeft haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen verloren van Gloria UC uit Baarle Nassau. Gloria UC wist dat het met een winst zeker was van promotie wedstrijden en liet dat vanaf de eerste minuut merken.

Lees verder >>>>

13-05-2018

 

vv Irene met lege handen terug uit Drunen

Irene moest zondag 13 mei naar Drunen voor de wedstrijd tegen FC Drunen. Bij winst zou Irene definitief weg zijn van de onderste plaatsen in de stand. De wedstrijd begon 45 minuten later doordat de scheidsrechter, die verder een prima wedstrijd floot, te laat was.

Lees verder >>>>

06-05-2018

 

Gehavend Irene verliest ruim van OVV`67

Irene heeft zondag 6 mei in Oosteind bij OVV’67 een ruime nederlaag geleden. Irene begon nog wel goed aan de wedstrijd maar kwam na ruim 10 minuten door een persoonlijke fout 1-0 achter. Irene probeerde nog wel te voetballen maar was slordig

Lees verder >>>>

29-04-2018

 

Uitslagen programma vv Irene

Het programma van vv Irene van zaterdag 28 april en zondag 29 april

 
Lees verder >>>>

22-04-2018

 

Irene behaalt verdiende overwinning tegen de Bocht ‘80

Op een zonovergoten sportpark de Laat heeft Irene zondag 22 april een goede overwinning behaald tegen De Bocht ’80 Irene begon een beetje rommelig aan de wedstrijd.

Lees verder >>>>

15-04-2018

 

vv Irene verliest van TPO                   

Een zwaar gehavend Irene heeft de uitwedstrijd tegen TPO niet in winst om kunnen zetten.
Op een slecht veld was Irene niet bij machte om het fysieke spel van TPO te ontregelen.

Lees verder >>>>

02-04-2018

 

vv Irene speelt ook gelijk tegen Broekhoven

Op tweede paasdag 2 april speelde Irene haar thuiswedstrijd tegen Broekhoven. Uit tegen Broekhoven werden de 3 punten meegenomen dus de verwachtingen waren positief gestemd voor deze wedstrijd.

Lees verder >>>>

25-03-2018

 

Irene pakt knap een punt bij WSJ

Irene ging de wedstrijd tegen WSJ uit Tilburg met de nodige zorgen tegemoet. Door onder andere vele blessures was het lastig om een sterk elftal op de been te brengen. Tijdens de warming up haakte Thomas Vorstenbosch ook nog geblesseerd af

Lees verder >>>>

11-03-2018

 

Irene verliest met ruime cijfers

In een wedstrijd met twee gezichten heeft Irene thuis met 6-0 verloren van Berkdijk.
In de eerste helft waren de teams goed tegen elkaar opgewassen en was niet te zien dat Berkdijk 6 plaatsen hoger op de ranglijst staat dan Irene.

Lees verder >>>>

18-02-2018

 

Irene en DVVC delen de punten

Onder goede weersomstandigheden hebben Irene en DVVC ieder een punt over gehouden aan de wedstrijd. Er werd niet gescoord ondanks dat beide ploegen daar volop kansen voor hadden.

Lees verder >>>>

28-01-2018

 

Irene hervat de competitie met een overwinning

Irene heeft zondag 28 januari een verdiende overwinning behaald op TPO. Al snel na de aftrap was duidelijk dat Irene voetballend de bovenliggende partij was.

Lees verder >>>>

17-12-2017

 

Irene verlies nipt van gloria uc

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Gloria UC in Baarle Nassau op het programma.
Dit team had nog maar 7 verliespunten en stond tweede in de competitie.

Lees verder >>>>

03-12-2017

 

vv Irene heeft verlies tegen de Bocht’80 aan zichzelf te danken

Irene heeft op een klein en moeilijk bespeelbaar veld met 2-1 verloren van De Bocht 80.
Al vrij snel na de aftrap was te zien dat veel spelers bij Irene niet bij de les waren en slap aan de wedstrijd begonnen.

Lees verder >>>>

26-11-2017

 

vv Irene haalt uit tegen FC Drunen

Zondag 26 november in het begin van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat Irene vandaag een ruime zege zou boeken. FC Drunen begon direct vanaf de aftrap druk te zetten en was een paar keer gevaarlijk via hun snelle rechterkant..

Lees verder >>>>

19-11-2017

 

v.v. Irene neemt verdient de punten mee uit Broekhoven

In een aantrekkelijk en soms hard duel heeft Irene zondag 19 november met 2-4 gewonnen bij Broekhoven.Vanaf de aftrap nam Irene het initiatief met goed voetbal.

Lees verder >>>>

12-11-2017

 

V.V. Irene 1 verliest inhaal wedstrijd van WSJ 1

V.V. Irene 1 speelde zondag 12 november een inhaal wedstrijd tegen WSJ 1 uit Tilburg. V.V. Irene 1 wist een prima partij op de mat te zetten maar uiteindelijk bleven de drie punten niet in Gemonde.

 
Lees verder >>>>

05-11-2017

 

Uitslagen programma v.v.Irene

Het programma van v.v.Irene en jeugd van zaterdag 04 en zondag 05 november

 
Lees verder >>>>

29-10-2017

 

V.V. Irene 1 laat onnodig punten liggen

Irene heeft tegen SVG uit Tilburg zondag 29 oktober onnodig de punten uit handen gegeven.
Het was Irene dat de gehele wedstrijd voetballend de bovenliggende partij was. SVG zakte in en probeerde met counters de Irene defensie te verrassen.

Lees verder >>>>

15-10-2017

 

V.V. Irene laat punten liggen bij LSV

In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft Irene met 1-1 gelijk gespeeld bij LSV.
Het begin van de wedstrijd was aan beide kanten rommelig waarbij Irene te slap aan de wedstrijd begon.

Lees verder >>>>

08-10-2017

 

Irene wint met overtuigende cijfers.

De thuiswedstrijd van Irene tegen OVV ’67 begon met een een gevaarlijke kans voor Owen van Lith. Vlak daarna wordt er een schijnbaar correct doelpunt afgevlagd. Irene gaat door en krijgt meer kansen. Een vrije trap van Jorick de Vos zeilt maar net over.

Lees verder >>>>

24-09-2017

 

VV Irene strijdvaardig ten onder tegen Oisterwijk

De mannen uit gemonde traden zondag 24 september aan tegen een zeer versterkt oisterwijk. Vanaf minuut 1 werd duidelijk dat oisterwijk de boven liggende partij zou zijn,maar Irene zou zijn huid duur verkopen

Lees verder >>>>

07-05-2017

 

Gehavend Irene verliest van RKPVV 1

Tegen RKPVV uit Helmond stapte Irene met een aangepast team het veld op. Door de vele blessures werd zelfs een beroep gedaan op de 38 jarige Pascal van den Brand die van begin af aan

Lees verder >>>>

30-04-2017

 

vv Irene in problemen

Zonder zes geblesseerde spelers die normaal gesproken in de basis zouden staan moest v.v. Irene zondag 30 april het opnemen tegen de nummer twee; Milheezer Boys. (archief foto)

Lees verder >>>>

27-04-2017

 

vv Irene onthult nieuw scorebord

Geerts Adviesgroep al 25 jaar hoofdsponsor van v.v. Irene, iets waar vv Irene als club erg trots op is.
Koningsdag 27 april maakte graag de gelegenheid gebruik om deze voortreffelijke sponsor te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Lees verder >>>>

27-04-2017

 

Basisschoolleerlingen uit Gemonde vieren koningsdag met zeskamp

Op Koningsdag donderdag 27 April vonden er diverse festiviteiten plaats op het sportpark van vv Irene in Gemonde waaronder een zeskamp.

Lees verder >>>>

23-04-2017

 

Mooie reeks Irene stopt

Na 8 punten uit de laatste vier wedstrijden leek V.V. Irene eindelijk haar draai gevonden te hebben. In de thuiswedstrijd tegen Racing Boys zaten er helaas geen punten in. Irene kwam geen moment in de wedstrijd en verloor kansloos met 1-5. 

Lees verder >>>>

20-04-2017

 

Koningsdag diverse festiviteiten op het sportpark vv Irene

Op Koningsdag donderdag 27 April aanstaande zijn er diverse festiviteiten op het sportpark in Gemonde. 's Ochtends zal er een zeskamp zijn voor basisschoolleerlingen, wat 'smiddags doorgezet wordt voor oudere jeugd t/m 16 jaar.

Lees verder >>>>

09-04-2017

 

vv Irene pakt ook punten op Boerdonk

Na twee gelijke spelen en een winstpartij stond de wedstrijd van Irene tegen Boerdonk op het programma. Vol goede moed begon het jeugdige team van Alex Raaymakers dan ook aan deze klus.
Een klus die uiteindelijk succesvol werd afgerond.

Lees verder >>>>

02-04-2017

 

Eindelijk winst voor Irene

Het zat er al een tijdje aan te komen en eindelijk was het dan zo ver: drie verdiende punten voor V.V.Irene. RKGSV uit Gerwen dat op de vierde plek stond – en koploper in de tweede periode - was in the winning mood,

Lees verder >>>>

26-03-2017

 

Weer een punt voor Irene

Het vierde punt voor Irene na alweer het vierde gelijke spel. Het was dit keer  een zwaarbevochten- maar meer dan verdiend punt.In de uitwedstrijd tegen Fiducia uit De Rips trad Irene, geteisterd door blessures, verzwakt aan

Lees verder >>>>

12-03-2017

 

vv Irene kan weer niet winnen

vv Irene had het zondag 12 maart moeilijk in de uitwedstrijd tegen de nummer drie uit de competitie - Eli uit Lieshout.Verzwakt door blessures van dragende spelers voor- en achterin kwam Irene geen moment echt in de wedstrijd.

Lees verder >>>>

12-03-2017

 

vv Irene 6 tegen 6 Koningsdag voetbaltoernooi

Op Koningsdag, donderdag 27 April wordt er bij V.V. Irene in Gemonde wederom een 6 tegen 6 voetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi is voor zowel mannen- als vrouwenteams met een minimum leeftijd van 16 jaar.

Lees verder >>>>

05-03-2017

 

Uitslagen programma VV Irene

De uitslagen en programma van VV Irene van zaterdag 4 maart en zondag 5 maart

Lees verder >>>>

19-02-2017

 

vv Irene pakt punt in derby tegen Ollandia

De altijd spannende wedstrijd tussen Irene en Ollandia eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, maar saai was het allerminst. Het werd een felle wedstrijd met veel harde maar faire duels.

Lees verder >>>>

12-02-2017

 

vv Irene maakt kansen niet af in Helmond

De eindstand zondag 12 februari van 4-1 tussen HVV en Irene doet vermoeden dat Irene weinig kans maakte in de uitwedstrijd in Helmond, maar niet was minder waar.Irene nam vanaf het begin het initiatief en kreeg kans op kans

Lees verder >>>>

05-02-2017

 

Irene net niet tegen Nederwetten

Ondanks een in het water gevallen voorbereiding op de tweede competitiehelft (alle geplande oefenwedstrijden werden afgelast) stond Irene vol goede moed aan de aftrap tegen middenmoter RKVV Nederwetten.

 
Lees verder >>>>

29-12-2016

 

Jeugd O10-11 strijdvol tijdens kerstzaalvoetbal in de Braken

Donderdag 29 december werd er weer volop gezaalvoetbald in sporthal de Braken de jeugd JO10-11 uit de regio Boxtel.

 
Lees verder >>>>

27-12-2016

 

Fair Play regio Boxtel JO12-13 kerstzaalvoetbal toernooi

Dinsdag 27 december streden in Sporthal de Braken van 08:30 – 18:00 uur de spelers van alle JO12-13 jeugdteams uit de regio Boxtel hun jaarlijkse zaalvoetbal competitie

Lees verder >>>>

11-12-2016

 

vv Irene kan niet stunten tegen koploper

Als laatste wedstrijd voor de winterstop moest V.V. Irene zondag 11 december het opnemen tegen koploper en gedoodverfd kampioenskandidaat Brandevoort

 
Lees verder >>>>

04-12-2016

 

Weer geen winst voor Irene

V.V. Irene had zich zondag 4 december vooraf kansen toegedicht in de uitwedstrijd tegen RKPVV, maar een groot aantal blessures gooide roet in het eten. Irene verloor vooral na een kansloze eerste helft met 5-2.

Lees verder >>>>

20-11-2016

 

Weer pech voor Irene

Het was een groot deel van de wedstrijd niet te merken dat het de nummer 2 van de 5e klasse F was die op bezoek kwam bij hekkesluiter Irene.

Lees verder >>>>

20-11-2016

 

Uitslagen programma vv Irene

De uitslagen en programma vanvv Irene senioren en jeugd van zaterdag 19 november en zondag 20 november

 
Lees verder >>>>

13-11-2016

 

Irene verliest doelpunten-festival

In zeer natte en koude omstandigheden zagen de aanwezige toeschouwers in Deurne een zinderende wedstrijd tussen Racing Boys en V.V. Irene. Irene vocht voor wat het waard was en speelde vol hartstocht. Helaas trok het na 90 minuten toch aan het kortste eind.

Lees verder >>>>

06-11-2016

 

Irene kan weer niet winnen

De terugkeer na een blessure van voorstopper Stijn Memelink en keeper Patrick van Osch voedde vooraf de verwachting op een goed resultaat in de thuiswedstrijd tegen het hooggeplaatste ELI.

Lees verder >>>>

05-11-2016

 

vv Irene JO15-1 boekt winst tegen DVG JO15-2

Zaterdag 5 november stond voor DVG JO15-2 de topper tegen vv Irene JO15-2 op het programma. Door het puntenverlies vorige week tegen Boskant JO15-1, was het noodzaak om de punten in Liempde te houden.

Lees verder >>>>

30-10-2016

 

Irene komt net te kort tegen RKGSV

Als gevolg van blessures en geplande vacanties was coach Alex Raaymakers zondag 30 oktober genoodzaakt weer een piepjong Irene het veld in te sturen tegen RKGSV uit Gerwen.

Lees verder >>>>

23-10-2016

 

Uitslagen programma VV Irene

De uitslagen en programma van VV Irene van zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober

Lees verder >>>>

16-10-2016

 

Frivool vv Irene niet beloond tegen Boerdonk

Het was erg zuur voor V.V. Irene dat het niet met punten werd beloond voor het goede spel in de uitwedstrijd zondag 16 oktober tegen Boerdonk.

Lees verder >>>>

09-10-2016

 

vv Irene verspeelt mooie voorsprong

Elsendorp tegen Irene was een wedstrijd die er om ging aansluiting met de subtop te krijgen en dat wisten alle spelers op het veld. Het werd dan ook een prachtig duel met veel kansen en doelpunten

Lees verder >>>>

02-10-2016

 

Jeugdig Irene strijdend ten onder tegen Fiducia

Met een gemiddelde leeftijd van net 18 jaar trad V.V. Irene aan tegen Fiducia uit de Rips.
De oudste speler was Jimmy Geerts (24) en de jongste Owen van Lith (15).

Lees verder >>>>

24-09-2016

 

vv Irene verspeelt dure punten tegen Ollandia 1

Op de altijd spannende wedstrijd tussen Ollandia en Irene stond deze keer extra veel druk. Ollandia had immers nog geen punten gehaald en de teller van Irene stond ook pas op 1.

Lees verder >>>>

18-09-2016

 

Irene verliest 2e helft uitwedstrijd tegen HVV Helmond

Ondanks het ontbreken van drie basisspelers speelde VV Irene een prima partij tegen titelkandidaat HVV uit Helmond. Een aantal individuele fouten deed Irene uiteindelijk de das om.

Lees verder >>>>

11-09-2016

 

vv Irene punt in uitwedstrijd bij Nederwetten

Na een goede voorbereiding waarin onder meer ploegen als LSV en Hedel werden verslagen was Nederwetten de eerste tegenstander van Irene in het nieuwe seizoen.

Lees verder >>>>

08-05-2016

 

Irene verliest kaartenfestival tegen VOW

Zondag 8 mei na 25 minuten was de wedstrijd van Irene tegen VOW al gespeeld. De gasten uit Zijtaart – 2e op de ranglijst- profiteerden optimaal van een uitgesproken man-meer-situatie.

Lees verder >>>>

01-05-2016

 

Sterk Irene goed op schot tegen ELI 1

Voor de wedstrijd zondag 1 mei tegen Eli nam assistent-trainer Mart Versantvoort het woord en vroeg zijn spelers drie dingen: Passie, Plezier en Punten.

Lees verder >>>>

24-04-2016

 

vv Irene 1 gelijkspel tegen Fiducia 1

Het was een erg spannend duel tussen Fiducia en Irene. Op de ranglijst hadden de spelers uit de Rips tot nog toe twee punten meer verzameld dan de Irene mannen en werd er geknokt voor een plaats in het linker rijtje.

Lees verder >>>>

17-04-2016

 

Uitslagen programma vv Irene

De uitslagen en programma van v v Irene van zaterdag 16 april en zondag 17 april

 
Lees verder >>>>

10-04-2016

 

Mulo maatje te groot voor Irene

Na 15 minuten was de spanning zondag 10 april al weg in de wedstrijd van Irene tegen koploper Mulo.
Toen was de stand namelijk al 0-4.

 
Lees verder >>>>

09-04-2016

 

VV Irene A1 doet goede zaken tegen koploper Rhode A2

VV Irene a1 heeft zaterdag 9 april een belangrijke overwinning geboekt op toen nog koploper Rhode A2. De topwedstrijd tegen Rhode A2 werd door het team uit Gemonde met 6-1 gewonnen
Lees verder >>>>

03-04-2016

 

vv Irene wint dik van LSV

In een zonovergoten Lennisheuvel deed Irene zondag 3 april wat er van haar werd verwacht: winnen van LSV en indien mogelijk met grote cijfers.

Lees verder >>>>

28-03-2016

 

Wisselvallig Irene tegen Mariahout 1

Door een aantal schorsingen en blessures had V.V. Irene moeite om in het drukke paasweekeinde twee keer een volwaardig elftal op de been te brengen.

 
Lees verder >>>>

13-02-2016

 

Uitslagen programma VV Irene

De uitslagen en programma van VV Irene van zaterdag 12 maart en zondag 13 maart

 
Lees verder >>>>

06-03-2016

 

Mooie winst V.V. Irene op Nederwetten 1

De wedstrijd tussen Irene en Nederwetten beloofde op voorhand spannend te worden omdat het verschil op de ranglijst maar twee punten was in het voordeel van de ploeg uit Gemonde.

Lees verder >>>>

28-02-2016

 

Uitslagen programma VV Irene

De uitslagen en programma van VV Irene van zaterdag 27 februari en zondag 28 februari

 
Lees verder >>>>

21-02-2016

 

vv Irene kan niet imponeren tegen SV Brandevoort

Tegen het hooggeplaatste SV Brandevoort kon Irene zondag 21 februari niet laten zien waar het toe in staat is

Lees verder >>>>

31-01-2016

 


Uitslagen VV Irene Gemonde

Uitslagen van de twee wedstrijden die wel doorgingen die dit weekend op het programma van 13 en 14 februari stonden bij vv Irene

Lees verder >>>>

24-01-2016

 


vv Irene op schot tegen RKPVV

Tegen het Helmondse RKPVV moest Irene winnen om zo weer aansluiting te krijgen met de middenmoot. In de eerste helft leek dat nog een moeilijke opgave, maar na rust zette Irene de wedstrijd volledig naar haar hand.

Lees verder >>>>

31-12-2015

 

Mini`s  vv Irene, ODC, DVG, LBC, Essche Boys en RKSV Boxtel kerstzaalvoetbal toernooi

Donderdag 31 december konden de jongste voetballertjes uit de regio Boxtel alles wat er afgelopen tijd op de training is geleerd nu eens in de praktijk brengen tijdens het jaarlijks kerstzaalvoetbal toernooi

Lees verder >>>>

28-12-2015

 

Fair Play vv Irene, ODC, DVG, LBC, Essche Boys en RKSV Boxtel E pupillen kerstzaalvoetbal toernooi

Dinsdag 29 december kwamen in Sporthal de Braken van 08:30 – 18:00 uur de spelers van de  E teams uit de regio Boxtel aan bod.

Lees verder >>>>

28-12-2015

 

vv Irene, Essche Boys, DVG, RKSV Boxtel en ODC F jeugd strijdvol op kerstzaalvoetbal

Maandag 28 december werd er volop gevoetbald in sporthal de Braken de F jeugd uit de regio Boxtel. Het ieder jaar terugkerend regio kerstzaalvoetbal toernooi waaronder andere voetbal verengingen vv Irene, ODC, DVG, LBC, Essche Boys en RKSV Boxtel

Lees verder >>>>

20-12-2015
 

Irene kan niet imponeren tegen RKGSV

Tegen het nog ongeslagen RKGSV kon v.v. Irene geen vuist maken. Ondanks de wil om de goede lijn van de laatste weken door te trekken was de ploeg uit Gerwen een maatje te groot.

Lees verder >>>>

13-12-2015
 

Mooie overwinning vv Irene 1 op Fiducia 1

Eindelijk weer een belangrijke en terechte overwinning voor V.V. Irene. Irene schoot uit de startblokken en zette Fiducia direct onder druk

Lees verder >>>>

06-12-2015
 

Onnodige nederlaag Irene bij VOW

Tegen VOW uit Zijtaart begon Irene fel en goed. Er ontstonden dan ook mooie kansen, maar de paal of keeper stonden keer op keer in de weg.

Lees verder >>>>

29-11-2015
 

Programma en uitslagen vv Irene

Weekend van zaterdag 28 en zondag 29 november werden verschillenden wedstrijden gespeeld bij vv Irene

 
Lees verder >>>>

15-11-2015
 

Irene onderuit tegen Mulo

Na de vorige week met 4-0 gewonnen derby tegen LSV trad Irene zondag 15 november vol goede moed aan tegen koploper Mulo. Helaas moest Irene het doen zonder vier vaste basisspelers.

Lees verder >>>>

08-11-2015
 

VV Irene winst in derby duel tegen LSV

Zondag 8 november werd de derby wedstrijd VV Irene 1 en LSV uit Lennisheuvel in het voordeel beslist voor het team uit Gemonde.

 
Lees verder >>>>

01-11-2015
 

Irene uit vorm

Geteisterd door blessures heeft VV Irene weer niet kunnen winnen.De uitwedstrijd tegen het laaggeplaatste Elsendorp begon nog positief met kansen voor Sven Vonk, Robert vd Heijden en Jeroen Boks.

Lees verder >>>>

31-10-2015
 

VV Irene A1 verliest nipt van Oranje zwart Helmond A1

Helaas heeft VV Irene A1 zaterdag 31 oktober de bekerwedstrijd tegen een klasse hoger spelend Oranje zwart Helmond A1 niet weten te winnen
Lees verder >>>>

25-10-2015
 

Onnodig verlies Irene

Na een overtuigend gewonnen oefenwedstrijd tegen St. Michelsgestel 2 (uitslag 1-6) begon Irene vol goede moed aan de uitwedstrijd tegen Nederwetten

Lees verder >>>>

18-10-2015
 

Voetbal uitslagen vv Irene

Zondag 18 oktober was er voor vv Irene 1 geen wedstrijd gepland Hierbij alle voetbal uitslagen van het weekend 10/11 oktober 2015.

Lees verder >>>>

11-10-2015
 

Voetbal uitslagen vv Irene

Zondag 11 oktober was er voor vv Irene 1 geen wedstrijd gepland Hierbij alle voetbal uitslagen van het weekend 10/11 oktober 2015.

Lees verder >>>>

04-10-2015
 

Irene 1 verliest thuis wedstrijd tegen sv Brandevoort         

Irene heeft de thuiswedstrijd tegen sv Brandevoort uit Helmond jammerlijk met 1-2 verloren.
De 1e helft ging het spel gelijk op.

Lees verder >>>>

20-09-2015
 

Irene 1 verliest thuis van Boerdonk 1

Irene heeft de thuiswedstrijd tegen Boerdonk niet kunnen omzetten in een overwinning. Ondanks een groot veldoverwicht en vele mooie kansen in de 1e helft was het Boerdonk dat de score opende in de 40e minuut via Tim van Alphen via een snel omschakelmoment.

Lees verder >>>>

13-09-2015
 

Overtuigende overwinning Irene

De thuiswedstrijd tegen het Helmondse RKPVV won Irene afgetekend met 4-0.
In de eerste helft ging nog lang gelijk op, maar vlak voor rust was het Sven Vonk die uit een corner van Gijs Hellings de 1-0 maakte.

Lees verder >>>>

06-09-2015
 

Valse start Irene 1 tegen Eli 1

In de uitwedstrijd tegen Eli in Lieshout kon Irene de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. De eerste helft ging nog goed

 
Lees verder >>>>

30-08-2015
 

Irene imponeert in bekertoernooi

In een zware poule met 3e klasser Avanti, 4e klasser WHV en  5e klasser Maaskantse boys heeft VV Irene zich prima geweerd. Alleen de eerste wedstrijd tegen Avanti ging verloren

Lees verder >>>>

31-05-2015
 

Geen 4e klasse voor Irene

V.V. Irene was er heel dicht bij, maar het is SCMH dat volgend jaar uitkomt in de 4e klasse KNVB.
De ploeg

Lees verder >>>>

27-05-2015
 

Unieke promotiewedstrijd vv Irene

V.V. Irene krijgt op 31 mei de kans geschiedenis te schrijven.Als de wedstrijd tegen SCMH - winnaar van de nacompetitie 5e klasse - wordt gewonnen dan speelt de Gemondse ploeg

Lees verder >>>>

17-05-2015
 

Irene wint nacompetitie

V.V. Irene heeft beide wedstrijden van de nacompetitie gewonnen. Na de 4-0 op eigen veld tegen OKSV werd zondag met 1-3 gewonnen van SCV’58.

Lees verder >>>>

10-05-2015
 

Irene begint nacompetitie uitstekend

De wedstrijden tussen VV Irene en OKSV zijn altijd spannend. Eerder dit jaar wonnen beide ploegen elk hun uitwedstrijd.

Lees verder >>>>

03-05-2015
 

Irene wint spectaculair duel tegen Achilles Reek

In de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie beloonde Irene trainer Alex Raaymakers vijf jeugdspelers met een basisplaats.

Lees verder >>>>

26-04-2015
 

Irene niet bij de les

Na het behalen van de nacompetitie speelde V.V. Irene een slordige en ongeinspireerde wedstrijd tegen SCV’58.

Lees verder >>>>

19-04-2015
 

Irene stelt nacompetiteplek veilig

In een matige partij voetbal tegen de Willy’s was V.V. Irene duidelijk de bovenliggende partij. De eindstand van 3-0 had veel hoger moeten uitvallen, maar ook de Willy’s hadden een aantal keer kunnen scoren

Lees verder >>>>

12-04-2015
 

Irene tankt zelfvertrouwen

Na de verloren inhaalwedstrijd op donderdagavond tegen SVS (3-5) had v.v. Irene dringend weer een overwinning nodig om de belangrijke na-competitieplaats niet in gevaar te laten komen

Lees verder >>>>

09-04-2015
 

Irene helemaal van slag

Of de verloren kraker tegen Siol nog nawerkte in de hoofden van de Irene mannen of dat hekkensluiter SVS werd onderschat blijft onduidelijk, maar Irene leed een tweede verlies binnen een week.

Lees verder >>>>

06-04-2015
 

Gehavend Irene verliest topduel

V.v. Irene begon de belangrijke inhaalwedstrijd tegen Siol zonder drie basispelers en met enkele grieperige “bikkels”. Irene begon voortvarend en speelde met inzet en passie. Siol kwam daardoor niet echt in de wedstrijd.

Lees verder >>>>

29-03-2015
 

Jorn van Kessel wint spijkerbroekhangen bij VV Irene

Afgelopen zondag 29 maart stond de sportkantine van voetbal vereniging Irene in het teken van spijkerbroekhangen.

Lees verder >>>>

29-03-2015
 

Programma/uitslagen overzicht VV Irene

Afgelopen weekend van 28 / 29 maart konden de wedstrijd van Irene niet doorgaan vanwege de slechte weersomstandigheden .

Lees verder >>>>

21-03-2015
 

Irene 1 wint overtuigend van Mosa`14 1

Na de pijnlijke en onnodige nederlaag een week geleden had vv Irene maar 1 doel voor ogen: winnen. En dat lukte prima.Fusieclub Mosa ’14 (Oijen & Macharen) werd overtuigend met 0-4 verslagen

Lees verder >>>>

15-03-2015
 

Irene verliest dure punten

Een totale off-day maakte een eind aan een mooie zegereeks van v.v. Irene. Het inhaal duel tegen SBV uit Haren ging met 4-0 verloren. Irene kwam geen moment in de wedstrijd, mede veroorzaakt door een aantal scheidsrechterlijke beslissingen.

Lees verder >>>>

08-03-2015
 

Zwaar bevochten zege Irene op Elsendorp

Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden wisten de spelers van Irene, want Elsendorp stond immers maar vier verliespunten achter en staat bekend als een degelijke en stugge ploeg.

Lees verder >>>>

17-08-2014

 

LSV zwaarbevochten overwinning op Irene 1

LSV 1 heeft zondag 17 augustus een zwaarbevochten oefenzege geboekt op eigen speelveld tegen Irene 1 uit Gemonde.

 
Lees verder >>>>

15-01-2012
 
ODC 2 - Irene 1

Zondag 15 januari was ODC 2 in een vriendschappelijke wedstrijd de betere ploeg tegen Irene 1
uitslag 5-1
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)