Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Donki Sjot DS 4 - VC Blox DS1
 

 

VC Blox DS1 onmogelijke opgave tegen koploper

De volleybalwedstrijd tussen VC Blox DS 1 en Donki Sjot DS 4 bood een boeiend schouwspel. Blox stond voor een uitdaging met slechts 6 speelsters, waarvan 2 niet helemaal fit. De anderen zijn geblesseerd of op wintersport. Het team blijkt dit seizoen behoorlijk blessuregevoelig… Desondanks reisden ze op vrijdagavond naar Den Dungen om het op te nemen tegen de koploper.

Blox wist in Boxtel met 4-0 van de koploper te winnen, maar dat leek nu vrijwel onmogelijk, iedere gewonnen set was welkom. Den Dungen wist de eerste set te domineren en won deze set met 12-25. Blox verraste Donki Sjot, door de tweede set met 25-20 te winnen, vooral dankzij een indrukwekkende blokkering die de dames van Den Dungen onder controle hield. De Boxtelse dames bleven veerkracht en vastberadenheid tonen, maar de setstanden bleven gevarieerd: 25-13 in het voordeel van Den Dungen in de derde set en een spannende strijd in de vierde set die eindigde met 25-22 voor Den Dungen.

Ondanks de overwinning voor Den Dungen lieten de Blox-dames niet alleen karakter zien, maar ook een sterke blokkering in de tweede set die een cruciale rol speelde. Het was een enerverende wedstrijd met indrukwekkend spel aan beide zijden.

Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


19-01-2024
 
 
Donki Sjot DS 4 - VC Blox DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)