Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox DS1 - Donki Sjot DS5
 

 

VC Blox DS1 pakken overwinning op Donki Sjot DS5

Bij deze het volleybalwedstrijd verslag van Blox dames 1 tegen Donki Sjot dames 5. 
Er zijn geen foto's meegestuurd omdat er een fotograaf van boxteldigitaal aanwezig was. 
In een zenuwslopende volleybalwedstrijd wist Blox een indrukwekkende prestatie neer te zetten tegen Donki Sjot. De eerste set bleek een ware krachtmeting, maar Blox trok aan het langste eind met een nipte overwinning van 26-24. In deze set schitterde Sanya Penninx met haar verwoestende aanvallen op de diagonaal, terwijl Rachel Spoor op de buitenpositie scherp bleef en prachtige ballen scoorde.

De tweede set bracht evenveel spanning. Met een spectaculaire omloopbal achterover van Heidi van Dijk die werd afgerond door Carmen Steenbakkers, waardoor Blox de voorsprong behield. Opnieuw was het Blox dat zegevierde, ditmaal met 25-23. 

In een adembenemende derde set bezegelde Mily de overwinning voor Blox door met een krachtige aanval vanuit het midden de bal bij de Donki Sjot op de grond te slaan, eindigend met een score van 25-21.

Helaas kantelde de laatste beslissende set in het voordeel van Donki Sjot, ondanks de moedige inspanningen van Blox, inclusief een tactische prikbal van Sanne Rijkers. De set eindigde met 27-25 in het voordeel van Donki Sjot.

Desalniettemin was het een prachtige en zinderende wedstrijd die het publiek op het puntje van hun stoel hield. De Blox dames kijken nu uit naar hun volgende uitdaging tegen Polaris Dames op 3 februari.

Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


27-01-2024
 
 
VC Blox DS1 - Donki Sjot DS5
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)