Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox DS1 - Haajra DS3
 

 

VC Blox DS1 maakt goede indruk tegen Haajra DS3

Zaterdag 9 maart stond de wedstrijd van Hajraa dames 3 op het programma. Een spannende wedstrijd, aangezien Blox dames 1 gaat voor de derde plek in de competitie.

De eerste set begon met veel energie van beide kanten, maar al snel wist Blox Boxtel een voorsprong te pakken met krachtige aanvallen en solide verdediging. Femke maakte indruk met haar precieze prikballen, terwijl Milly een spectaculaire pancake liet zien, waarbij ze een bal op miraculeuze wijze van de grond veegde. De set eindigde met een score van 25-19 in het voordeel van Blox Boxtel.

In de tweede set liet Hajraa Dames 3 zien dat ze niet zomaar verslagen waren. Met sterke aanvallen en slimme verdediging wisten ze terug te vechten, waardoor de set eindigde in een gelijke stand van 1-1 met een score van 20-25 in het voordeel van Hajraa.

Maar Blox Boxtel liet zich niet ontmoedigen en kwam vastberaden terug in de derde set. Met een goede set-ups van Heidi en Rachel die keer op keer punten scoorde met haar krachtige aanvallen, wist het team de derde set te winnen met een overtuigende score van 25-15.

De vierde set was een ware strijd tussen de twee teams, met beide zijden die alles gaven om de overwinning te behalen. Maar Blox Boxtel bleef kalm onder druk en bleef hun spel spelen met focus en vastberadenheid. Met prachtige aanvallen van Mily, Sanya en Carmen die de verdediging van Hajraa onder druk zetten, slaagde Blox Boxtel erin om de vierde set te winnen met een score van 25-20. Ook verdedigend en aanvallend liet Elke zich van haar beste kant zien.

Met een uiteindelijke overwinning van 3-1 op Hajraa Dames 3, vierde Blox Boxtel hun triomf met het publiek. De spelers waren verheugd met hun prestaties en bedankten hun supporters voor de steum. Nu kijken ze vol vertrouwen uit naar de volgende uitdaging, een spannende derby tegen VVC Vught, waarbij ze vastberaden zijn om hun winnende streak voort te zetten en hun positie in de competitie te versterken.


Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


09-03-2024
 
 
VC Blox DS1 - Haajra DS3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)