Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox DS1 stelt punten veilig tegen VVC DS1
 

 

VC Blox DS1 stelt punten veilig tegen VVC DS1

VC Blox en VVC Vught stonden afgelopen zaterdag 16 maart tegenover elkaar in een cruciale wedstrijd voor het behoud van de derde plek en een kans op de tweede plek.

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de teams aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in lange en spannende rally's die het publiek op het puntje van hun stoel hielden. Blox liet zien waar ze toe in staat waren met prachtige punten, vooral opmerkelijk was de samenwerking tussen Carmen Steenbakkers en Sanya Penninx, die een geweldige combinatieaanval uitvoerden dankzij de uitstekende spelverdeling van Heidi van Dijk.

Femke Arts bracht haar tactische vaardigheden weer in de strijd en scoorde belangrijke punten met slimme ballen. In de derde set was het Sanne Rijkers die haar beste spel liet zien met krachtige aanvallen op de middenpositie, terwijl Elke van Rooij haar dominantie aan het net toonde en haar punten scoorde in de aanval. Rachel Spoor en Mily Jansen leverden ook indrukwekkende prestaties, waarbij Mily Jansen de wedstrijd afsloot met een prachtige sprongservice.

Hoewel Blox de overwinning behaalde met een 3-1 resultaat en vier punten veiligstelde op hun thuisbasis, slaagde Vught erin om de vierde set te winnen, wat hun harde werk beloonde. Met de huidige derde plaats in het klassement behoudt Blox echter nog steeds hoop op een tweede plaats in de competitie.

De komende zaterdag staat er een uitwedstrijd gepland in Gemert, waar de dames van Blox vastberaden zullen zijn om hun positie in het klassement te behouden. Alle thuiswedstrijden van dit seizoen zijn helaas gespeeld, de dames willen de supporters bedanken die iedere thuiswedstrijd weer trouw op de tribune zitten!

Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


16-03-2024
 
 
VC Blox DS1 - VVC DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)