Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox Dames 1 – Were-Di Dames 1
 

 

VC Blox dames stelt winst veilig voor de winterstop

Na de glorieuze overwinning met 4-0 tegen de toen nog ongeslagen koploper uit den Dungen, wachtte nu de middenmoter uit Gemert. De Blox dames schoten uit de start blokken in de 1e set. Goed positiespel en een hele goede service waren de basis. Geno van der Velden had een hele goede servicebeurt met wel 5 direct gescoorde punten.

En als de bal wel geretourneerd werd smashte Carmen Steenbakers die direct af.
In de 2e set waren er wat concentratie problemen, en waren de Gemertse dames veel sterker. Ondanks een inhaalreeks op het einde van de set, trok Were-Di aan het langste eind.
Set 3 begon Blox weer beter te spelen, maar Were-Di weigerde te capituleren. Uiteindelijk waren de tactische ballen van spelverdeelster Heidi van Dijk en goed middenspel van Sanne Rijkers de bezoekers teveel. In een zeer spannende set hield Blox de zenuwen het best in bedwang en wonnen met 28-26.
Mede dankzij goed spel van Lieke van den Biggelaar en Mily Jansen werd de 4e set minder spannend. Met een erge goede pass was het een koud kunstje om de winst veilig te stellen. Met een mooie smash maakte Rachel Spoor het karwei af. Hiermee gaan de Dames van Blox met een 5e plaats de winterstop in.

Het vertoonde spel in de laatste wedstrijden beloofd veel goeds voor de rest van de competitie die op 19 januari weer begint met een uitwedstrijd tegen de koploper.

Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


09-12-2023
 
 

VC Blox Dames 1 – Were-Di Dames 1

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)