Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Polaris DS3 - VC Blox DS1
 

 

VC Blox neemt revache op VC Polaris

Zaterdag 3 februari stonden VC Blox DS1 en VC Polaris DS3 tegenover elkaar, met Blox vastberaden om revanche te nemen na hun eerdere 4-0 nederlaag. De wedstrijd eindigde in een overtuigende 3-1 overwinning voor Blox.

Ondanks een moeizame start in de eerste set herpakten ze zich knap en sloten deze set af met 23-25 in hun voordeel. De tweede set bleef een nek-aan-nek race, maar Polaris trok aan het langste eind met 25-20. De derde set was echter een duidelijke triomf voor Blox, met een solide spel en een indrukwekkende voorsprong van 10 punten. In de vierde set hielden de zenuwen beide teams in hun greep, maar Blox toonde vastberadenheid en behaalde uiteindelijk de overwinning met 28-30. Een prachtige prestatie waar de dames trots op mogen zijn. Na deze intense confrontatie kunnen de dames even rusten, om op 24 februari in de Braken om 12.30 uur weer te schitteren tegen Hajraa DS5.

Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


03-02-2024
 
 
VC Polaris DS3 - VC Blox DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)