Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hajraa Heren 5 - VC Blox Heren 1
 

 

VC Blox Heren 1 zegevierde uit tegen Hajraa Heren 5

Na een pittige en verhitte thuiswedstrijd tegen Hajraa, het volleybalteam uit Eindhoven, was het zaterdag 2 maart tijd voor de return tegen de Eindhovenaren. Na een eerdere 3-2 winst konden de toeschouwers zich opmaken voor een mooie pot.

Het herenteam uit Boxtel wordt geteisterd door blessureleed, maar had voor deze wedstrijd net genoeg man op de been om te kunnen spelen.De heren schoten uit de startblokken, maar door rommelige punten en onnodige foutjes bleef de eerste set spannend tot het einde. VC Blox trok aan het langste eind door de set op het ‘moment suprême’ binnen te slepen met 25-23. Dit gaf vertrouwen in de tweede set waarbij Blox op dreef was. De Boxtelaren hielden de tegenstander goed onder druk waardoor ze vrij en gevarieerd konden aanvallen. De set werd overtuigend gewonnen met 25-16. Aan de kant van Hajraa was het tijd voor wissels en werden de mindere spelers eruit gehaald voor verse krachten.

Het bracht de spanning terug in de derde set, maar Blox bleef vertrouwen houden. Set-upper Elmer Brockotter had het naar zijn zin en vond zijn medespelers gemakkelijk. De middenaanval met Teun Smit liep als een tierelier en had ook eenmaal een vernietigende smash op het hoofd van een tegenstander. De tegenstander was even duizelig, maar kon gelukkig wel verder. Ook hij kon het tij niet keren voor Hajraa, want Blox haalde ook de derde set binnen: 25-23. Het geloof was verdwenen bij de Hajranen, die tóch nog een punt konden halen met de laatste set. Dat liet Boxtel echter niet toe. De eerdere sets waren van een hoger niveau, maar dat mocht de pret niet drukken voor Blox. Zij zegevierde met een klinkende 4-0 zege en nemen daarmee ruimschoots afstand van Hajraa.

Donderdag 7 maart staat de volgende wedstrijd op het programma. Ditmaal thuis tegen Skunk, het herenteam uit Veghel.

Auteur : VC Blox HS1
Meer volleybal nieuws >>>>


02-03-2024
 
 
Hajraa Heren 5 - VC Blox Heren 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)