Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox ziet  klein lichtpuntje tegen Minerva
 

 

VC Blox ziet  klein lichtpuntje tegen Minerva

Op 13 januari stonden Minerva en Blox Heren 1 in Drunen tegenover elkaar voor een spannende volleybalwedstrijd. Blox Heren 1, geplaagd door blessures en ziekte, moest het in deze eerste wedstrijd van het jaar doen zonder reserves omdat ook Joost van Gompel na set 1 moest opgeven vanwege een knieblessure. Dat was ook meteen een spannende set waarin Minerva de leiding nam maar waarin Blox alsnog kansen kreeg. De set ging in de verlenging met 26-28 naar Minverva.

Daar moest Blox van bijkomen. Er waren kansen in zowel set 2 en 3, ondanks een niet altijd even vloeiend spel. Helaas gingen de sets beiden met 19-25 verloren. De laatste set was het spel eigenlijk hetzelfde. Maar met hard werken en een beetje mazzel werd deze met 25-23 gewonnen. Toch nog een puntje dus in deze eerste wedstrijd, een klein lichtpuntje.


Auteur : VC Blox HS1
Meer volleybal nieuws >>>>


13-01-2024
 
 
VC Blox ziet  klein lichtpuntje tegen Minerva
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)