Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ZVS DS3 - Brabantia VR2
 

 

ZVS Dames 3 (alweer) kampioen!

Maandag 4 maart stond op papier een lastige wedstrijd voor ZVS Dames 3 op de planning, thuis in de Braken werd om 21u afgetrapt. Twee jaar geleden is een deel van dit team al kampioen geworden, toen nog als dames 2 in de 2e klasse.

Na wat wisselingen in de competitie en het aantrekken van nieuwe spelers, werden ook meer en meer wedstrijden in de vernieuwde 1e klasse gewonnen. Maar ondanks dat er al weken gesproken werd over een nieuw kampioenschap, moest dat nog wel bewezen worden door winst op de nummer 2 in de competitie, Brabantia VR2. Bij winst zouden de dames namelijk 12 punten los komen van hun directe tegenstander, waardoor zij in de resterende 3 wedstrijden niet meer ingehaald konden worden.
De spanning was bij het team en hun trainers Iwan & Jeroen zeker voelbaar, gelukkig waren de tribunes goed gevuld en was support massaal aanwezig. De dames begonnen de wedstrijd fel, lieten goed spel zien en bleven druk zetten op de tegenstander die zelf maar weinig kansen hebben gekregen. Door het keeperswerk van Tatum en de doelpogingen van Luka, Kris, Rianne, Floor, Kiki, Janne en Dieuwertje is de eindstand, van de op papier moeilijke wedstrijd, zelfs opgelopen tot 6-0! Na de wedstrijd werden trainers en spelers door speelster Shifra gehuldigd met chocolademedailles, waarvoor dank!

Naast het kampioenschap hebben de dames nog een doel; het maken van minimaal 100 doelpunten in een seizoen. Met al 97 treffers op de teller en nog 3 wedstrijden te gaan, moet ook dat doel behaald kunnen worden. Al met al, een goed seizoen voor ZVS dames 3!

Auteur ZVS DS3
Meer zaalvoetbal st Michelsgestel nieuws >>>>


04-03-2024
 
 
ZVS DS3 - Brabantia VR2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)